Magyarent Evil

Életem élményei(akkor is ha nem túl sok)ill. a mindennapjaim az életben, a világban.És persze minden,ami történik manapság-vagy majdnem minden..........

Friss topikok

  • MisuOfTheClan: egyszerűen nem hiszem el hogy a hülye fajtád nem tud eltelni olyan magyar emberekkel akiket lenézh... (2011.05.13. 09:06) Viperaveszély
  • Alister: "emlékezni akarok azokra, akik 64 éve értünk haltak meg" He? Ezt te sem gondold komolyan, ugye? 1.... (2009.02.18. 23:52) Ünneplem a Becsület napját, és Hitlert is tisztelem...
  • Xinaf: Hááát... ma a Veszprém-Leon meccs alatt több román is idézte a Magyar Himnusz sorait: "Isten, áld ... (2009.02.15. 17:16) Az emberség másik foka
  • BOSSZUSZOMJ: A JOGOKAT FELEJTSÜK EL, LOPNI SEM LEHET TILTJA AZT IS A TÖRVÉNY, MÉGIS AKI TEHETI LOP MINDENKI A M... (2009.02.10. 11:39) Marian Cozma biztos magát szúrta le...
  • Hilts: hatláb: pontosan az ilyen emberek miatt tartunk itt,ahol tartunk mint te. A többség-igen, te is-me... (2009.02.07. 14:07) Szlovákia is not an Blockbuster

Linkblog

HTML

HTML

http://s4.bitefight.hu/c.php?uid=97085

2009.03.25. 14:36 Hilts

Elhunyt Ocskay Gábor

Reggel a suliban szokásos teendőmmel indítottam a napot: megnéztem a titkárság előtti laptopon a Nemzetisport.hu-t. A szalagcímet elolvasva először nem hittem a szememnek: Elhunyt Ocskay Gábor jégkorongozó.
Id. Ocskay Gábor nyilatkozata szerint a 34 éves jéghokis éjszaka rosszul lett, szívinfarktust kapott, és már nem tudtak rajta segíteni. A hír minden csapattársát, de túlzos nélkül állíthatom, hogy valószínűleg minden sportolót megdöbbentett. Igaz, Ocskay-nak voltak problémái a szívével, sőt több ezzel kapcsolatos bevatkaozáson is átesett, de senki sem gondolta volna, hogy ilyen tragikus hirtelenséggel fog elhunyni. Ocskay Gábor tagja volt az A-csoportba, a világelitbe való kerülsét kiharcoló Szapporói csodacsapatnak. Szombaton szerezte meg utolsó bajnoki címét az Alba Volán együttesével, és fejben valószínűleg már az oroszok elleni barátságos meccsre készült, hogy az április vb-ről ne is beszéljünk. Valószínűleg az lett volna pályafutása utolsó nagy eseménye, és ő mindent megtett azért, hogy ott lehessen, és segítse a magyar válogatottat. Nem adta meg neki a sors, a halál a névnapján ragadta el.
 

Jelen sorok írója ott volt, amikor a Szapporói hősöket hazatérvén ezres tömeg fogadta a Kisstadionban. A tömeg egyöntetűen ünnepelte a hősöket, köztük Ocskay Gábort, akitől-a többiekével együtt-aláírást is szerzett. És miközben írom e sorokat, oldalra nézek, a bekeretezett,aláírt csapatképre, ahol ott van Ocskay Gábor aláírása, mellette a 19-es mezszámmal.
Igaza volt Id.Ocskay Gábornak: ,,Mindig a legjobbak mennek el..."

Ocskay Gábor, soha nem felejtünk. Nyugodj békében!
 

Szólj hozzá!


2009.03.13. 16:59 Hilts

Fogyatékkal élők

Sűrűn szoktam magamban gondolni-több dolog kapcsán is-hogy a világ nincs jól elrendezve. Tudom, kicsit istentagadónak tűnik-pedig református vagyok-, de néha eltűnődöm rajta, vajon tényleg van-e Isten ? Tényleg azok kapják a büntetést,akik megérdemlik ? A bűnösök tényleg megbűnhődnek tetteikért ? És jók vajon mindig elnyerik jutalmukat ?

Sajnos a válasz nem.

Manapság jártamban-keltemben egyre több fogyatékkal élő embert látok az utcán. Mondjuk már az is igen sarkalatos kérdés, kit hívunk fogyatékkal élőnek, hiszen egy vak ember is tud teljes életet élni, pedig fogyatékkal él. De ugyanígy említhetném a szellemi fogyatékosokat is, akikről még lesz a későbbiekben szó.
Lehet hogy kicsit szentimentálisnak fogok tűnni, de amikor azt látom, hogy egy mozgássérült, vagy egy szellemi fogyatékos ember, stb. nehezen boldogul pl. az utcai közlekedéssel, a szó szoros értelmében belefájdul a szívem. Egyszerűen nem tudom felfogni, hogy miért kell ezeknek az embereknek szenvedniük, amikor annyi bűnös ember van,aki egészséges. A legtöbbjük arcán látom, hogy szeretetre,megértésre vágynak, és néha azt is,hogy kicsit szégyellik a helyzetüket. Pedig a legtöbb ember előtt erre nincs okuk. Sokszor utaztam együtt már látássérült emberekkel, és jó volt az látni, hogy mindeki segített neki leszállni, szólni a megállónál, stb. Jó, hogy vannak ilyen emberek is.

Aztán ott vannak a különböző mértékű szellemi fogyatékkal élők, akik közül sokak például szolgálhatnak nekünk. Régebben láttam egy riportot a Naplóban, ami arról szólt, hogy szellemi fogyatékos emberek milyen teljes értékű életet tudnak élni, dolgoznak, együtt vannak, megbecsülik, szeretik őket. És ők csak erre vágynak ! Örülnek annak,hogy van munkahelyük, hogy emberként kezelik őket, és hogy hasznosnak érezhetik magukat. Nekik nem is kell több. Ők ettől boldogok.
És hogy miért nincs igazság a Földön ?

Mert ezek az emberek ,,betegen" születtek, és mégis összehasonlíthatatlanul egészségesebbek sok embertársuknál ! Ők annak örülnek,hogy dolgozhatnak, nem úgy mint sok egészséges cigány, akik gyilkolnak,rabolnak! Nincs rendjén,hogy ilyen rendes, szeretetre,tiszteletreméltó embereknek ,,betegen" kelljen leélni az életüket,amíg más egészséges ,,emberek" kihasználják a társadalmat. A fogyatékosokat kéne támogatni,akk hasznos tagjai a társadalomnak, nem pedig az élősködőket.
 

Szólj hozzá!


2009.02.15. 18:53 Hilts

Ünneplem a Becsület napját, és Hitlert is tisztelem...

Mégsem vagyok náci. Pedig csak a mai napon többen mondták rám.

Tegnap volt a ,,Becsület Napja" alkalmából tartott megemlékezés a Hősök Terén. 1945. Február 14.-én ezen a napon tört a ki a bolsevik ,,felszabadító" hordák Budapest köré vont gyűrűjéből a hős magyar-német katonákból álló védősereg. A 30-40 ezer emberből alig ezren értek el a német vonalakig, de hősies helytállásukat soha nem szabad elfeledni,és soha nem is fogjuk. Legalábbis néhányan.
Megjelent ma egy post a a Sárdobáló blogon ,,Nácik Budapesten" címmel. A blog szerzője calam meg van győződve-és vele együtt jónéhány liberális-hogy ez a felvonulás egy náci megmozdulás volt, ahol csakis és kizárólag Hitler ás az árja faj mellett tüntettek! Éles kommentvita alakult ki a blogján, melyben szerény személyem is részt vett, és rövid idő alatt meg is kaptam a ,,netnáci" illetve egyéb hasonszőrü jelzőket, mert védelmembe vettem a felvonulást, de nem azokat a nácikat, akik tényleg nácik, és szintén ott vonultak fel! Félre értés ne essék, én nem tagadom,hogy nem vonultak fel tegnap nácik-neonácik, mert ez részemről lenne orbitális baromság.(Hozzáteszem, tegnap a nácik magukhoz képest is normálisan vonultak fel, de ez most mindegy.) A lényeg az,és én erre lennék nagyon kiváncsi: Miért náci az,aki kimegy ünnepelni a Becsület Napját?
Tegnap felhívott délután Marci nevű jóbarátom, hogy nem megyünk-e ki mi is a felvonulásra. Nemet mondtam, mert se kedvem, se energiám nem volt kimozdulni. Valószínűleg lesznek páran,akik megkérdezik,hogy ,,ha ennyire ünnepelnéd a Becsület Napját,miért nem mentél ki?"
Egyrészt a fent említett okok miatt. Másrészt mindenki tud a maga módján ünnepelni. Én ugyan nem voltam ott, de emlékezni akarok azokra, akik 64 éve értünk haltak meg, és akiket most néhány liberális rohadék igyekszik elfelejtettni a többséggel, és az egészet náci megmozdulásként beállítani. Mert nem az! Akárhány náci is volt ott, nem lehet az,ha csak egy valaki a puszta megemlékezés miatt ment ki! És bizton állítom, hogy a kivonult návik többsége is csak emlékezni akart a 64 éve történtekre!
Calam blogján kérdeztem egy az egyik nagyon elmés kommentelőtöl-aki szintén lelkesen állította, a ,,ez náci megmozdulás volt,mindenki aki ott volt,az náci" klisét, hogy ha én is kimegyek a haverommal emlékezni, akkor mi is automatikusan nácivá váltunk volna. Választ nem kaptam, nem nehéz kitalálni,hogy miért.
És még valami: szintén ott említettem egy kommentben, hogy Hitlert igenis tisztelem-mint politikust. A Time magazin 1938-ban az év emberevé választotta,hogy vezetése alatt ilyen eredményeket ért el a német nép-mégegyszer mondom eredményeket-azt nem részletezném, utána lehet nézni. Emberként viszont egy féreg volt, és őrült,aki milliók életéért felelős.
Summázva:Ünneplem a Becsület Napját,és Hitlert is tisztelem. De nem vagyok náci. Csak emlékezni akarok azokra a hősökre,akik akkor értünk haltak meg.
Nagyon szomorú,hogy ezen szokásommal egy kisebbség tagja lettem.
 

9 komment · 1 trackback


2009.02.10. 19:31 Hilts

Az emberség másik foka

Petre Cozma-a brutálisan kivégzett Marian Cozma édesapja-felajánlotta egyik veséjét Ivan Pesic-nek, a vasárnapi targédia másik súlyos sérültjének. Még ha nem is sikerül az operáció, vagy valami miatt nem jön létre, akkor is-én legalábbis azt hiszem-az emberség msáik fokát ismertük meg.

„Aki meg akarta védeni a fiamat, annak adom a vesém”-nyilatkozta Petre Cozma horvát források szerint. A sportoló pályafutása veszélybe került, mivel őt a veséjén szúrták meg, és a sérült szervet azonnal ki kellett operálni.

Én sosem hittem volna,hogy tisztelni fogok egy románt, de ez több, mint emberség, ez annak egy másik foka. Egy olyan foka, amit a mocskos bűnöző cigányok sosem fognak megismerni, sosem fognak megérteni, és sosem fogják elfogadni-tegyük hozzá, nem is akarják.
De ugyanez vonatkozik a fajvédőkre, a balliberális csürhére, akik nem fogják fel, hogy egy nemzetet taszítanak romlásb azzal, hogy ezeket az elállatiasodott férgeket védik, akik életeket,családokat, sorsokat döntenek romba.
Puszta kedvvelésből, haszonszerzés céljából, stb. Mert őket védeni,segíteni kell, mivel rászorulnak.

Marian Cozma az életével fizetett ezért a védelemért, Ivan Pesic-nek pedig az életének értelme, a sportpályafutása került veszélybe. Zsarko Sesum több hónapig fog gyógyulni, a csapattársaik pedig talán egy életen át fogják feldolgozni ezt a tragédiát.

Nyugodj békében Marian Cozma, Ivan Pesic-nek, és Zsarko Sesumnak pedig mihamarabbi gyógyulást!
 

4 komment


2009.02.10. 16:49 Hilts

Gyilkos lettem

A mai iskolában töltött napom nem igazán úgy végződött,ahogy én azt elképzeltem.

Még délelőtt megbeszéltük 4 osztálytársammal  a suliban, hogy nyelvórák után maradunk még csócsózni. Ahogy vége lett a németnek, én is téptem fel az ötödik emeletre-sietni kell, mert sokan szoktak várni az asztalra-és neki álltunk koptatni a labdát. Minden tök jó volt, játszottunk, beszélgettünk. Egy darabig.
Nem tudom már milyen módon jutott el idáig a beszélgetés,-előzménye volt, de már nem emlékszem,hogy mi- de amikor állandó csapattársammal éppen az egyik srác és a barátnője ellen játszottunk, aki hirtelen a következő megjegyzést intézte hozzám:

,,Legyél Raffael."

Nagyon durván lesokkolt a dolog, pár pillanatig köpni-nyelni nem tudtam.(aki nem tudja,ki az a Raffael, nézzen utána a Marian Cozma-gyilkosságnak.) Hogy legyek olyan,mint az a féreg? Mint az a tetves,rohadt, gyilkos cigány? Mégis mit néz ki belőlem ez a csaj? Egyáltalán mit gondol magáról, hogy az ilyen söpredékkel vesz egy kalap alá?
Amikor szóvá tettem, hogy miért vesz az ilyenekkel egy kalap alá, akkor természetesen megkaptam a ,,és én hogy viselkedek vele, én milyen bunkó vagyok vele, és ő tök leszarja,hogy nekem ez rosszul esik" Hogy az ismeretlen olvasók is értsék: amit ő nevez bunkóságnak,az igazából haveri oltogatást jelent, ami barátok között egy nap minimum 1000-szer elhangzik vica-versa.

Nagyon mélyen érintett a dolog, hogy egy utolsó aljadék gyilkossal vett egy kalap alá a szóban forgó hölgy, akivel eddig nagyon jóban voltunk. Lehet hogy bennem van a hiba, de én ezek után már nem tudok ugyanúgy nézni rá barátként, mint eddig.
 

Szólj hozzá!


2009.02.08. 12:22 Hilts

Marian Cozma biztos magát szúrta le...

Mert hogy cigánybűnözés nincs. Ugye Gyurcsány úr, ugye Kuncze úr,ugye Gusztos úr?

Az éjjel CIGÁNY elkövetők megkéselték az MKB Veszprém férfi-kézilabda csapatának 3 tagját egy veszprémi szórakozóhelyen. Marian Cozma a kórházba szállítást követően belehalt sérüléseibe, Zsarko Sesum koponytörést szenvedett, Ivan Pesic-et pedig úgy vesén szúrták,hogy rögtön ki is kellett venni a sérült szervet. Az indítétkokról máris többféle verzió látott napvilágot:
 

a) az elkövetőknek lerendeznivalója volt egy másik-kövér!-emberrel,akit már nem találtak ott, és összetévesztették a magas és vékony! Marian Cozmával
b)az elkövetők kinézték maguknak Cozma barátnőjét, és meg akarták ,,szerezni"
c) az elkövetők fizetés nélkül akartak távozni, és azt ezt szóvá tevő pultos hölgyet kezdték inzutálni, akinek a védelmére kelt a három kézilabdás.
 

Akármelyik is az igazi verzió, MINDHÁROM CIGÁNY ELKÖVETŐKRE VALL!!!!!

Pedig a kézilabdás fiúk egy igazán örömteli eseményt akartak megünnepelni: csapattársuk, Iváncsik Gergő gyermekének a megszületését. De nem lehetett, nem engedték nekik.
Ezek után kérdezek mindenkit: mire várunk még? Megvárjuk,amíg mindennapossá válnak az ilyen események? Tömjük továbbra is a cigányokat pénzzel? Hagyjuk, hogy folytassák a mocskos dolgaikat?

A fajvésők ezt tennék,ezt fogják tenni. Itt az idő,hogy megállítsuk őket, és oda ktegyük a romákat,ahová valók: az állatias szolganép szintjére.

 

12 komment


2009.02.05. 20:59 Hilts

Szlovákia is not an Blockbuster

,,Nem vagyunk videokölcsönző"-felelte Robert Kalinák szlóvák belügyminiszter Köteles László MKP-s képviselő azon kérdésére, hogy hol van a dunaszerdahelyi szlovák videó, ha van-,árpedig a tótok szerint van-ami azt bizonyítaná,hogy a szurkolók támadtak volna a rendőrökre a Dunaszerdahely-Slovan Bratislava meccsen.
Mosz őszintén,mit várt Köteles László ? Mit várunk mi egyáltalán ?
Hogy a szlovákok, ez a mocskos rabszolganép, mely kb. 25 éves történelemmel rendelkezik, egyszer európai néphez méltóan fog viselkedni ? Fordított helyzetben ők már véresen habzó szájjal követelnék a biznyítékot szolgáltató videót. De ugye, határozott fellépésre ne számítsunk drágalátos kúrmányunktól.
Egyébként Kalinák-nak igaza van. Szlovákia-és a szlovák vezetés- nem videókölcsönző.

Szlovákia-de inkább hívjuk úgy,ahogyan kell, Felvidéknek- Magyarország része volt, és lesz is. A szlovák aljanép pedig hamarosan visszasüllyed oda, ahová való- a korcs, rabszolganép szintjére.

4 komment


2009.01.30. 23:13 Hilts

A vég kezdete

Akig pár órával azután,hogy a miskolci rendőrkapitány kijelentette, hogy igenis létezik cigánybűnözés, kirúgták. 90%-ban biztos, hogy Gusztos Péter SZDSZ-es képviselő kijelentésének nyomásra, mely szerint a kapitány honnan vesz olyan adatokat, amelyek igazolják azon állítását, hogy az utcai bűncselekményeket kizárólag romák követik el, és honnan veszi egyáltalán a bátorságot,hogy ilyeneket mondjon. A lényeg az,hogy Pásztor Albertet elmozdították pozicíójából, magyarán leváltották. És most feltenném a kérdést : vissza fogja-e valami tartani ezek után a cigányokat a bűnözéstől?
A válasz természetesen nem.

Mert ezek után minden ediginél bátrabban fogják elkövetni a rablásokat, gyilkosságokat. Nem lesz semmi, és senki, aki visszatartaná őket. A kormány és a média melletük áll, a rasszista, fasiszta,-már csak a Horthy-ista hiányzik- magyarokkal szemben. Nem fognak semmitől visszaretteni, mivel ebből az esetből is látszik mi lesz azzal, aki ilyet mond,hogy van cigánybűnözés.
Eljött, ez a vég kezdete. Innetől fogva csak magunkra vethetünk, ha hagyjuk hogy ez tovább folytatódjon, ha nem teszünk ellene semmit. Most kell cselekedni, amíg még nem túl késő.
Hogy mi lesz akkor, ha még sokáig tétlenkedünk? Abba jobb bele se gondolni.
 

4 komment · 1 trackback


2009.01.07. 13:29 Hilts

Arc-talanság?

Szokásos napi rohanásomban éppen az Astoriánál álldogáltam a metróban,vártam a szerelvényre. Eléggé el voltam késve egy találkozóról, így csak arra tudtam gondolni, hogy hol késik a metró. Velem szemben egy óriásplakát, ami egy terítőn lévő, csokival összemaszatolt tányért ábrázolt. Ahogy néztem, egy kérdés fogalmazódott meg bennem: ,,Ez meg mi a f*sz ?" Aztán megláttam a választ.
A 9.-dik @rc pályázat fődíjas művével álltam szemben,melynek címe: ,,Már bennem"
Hát emberek, engem olyan szinten lesokkolt a dolog, hogy a metró megérkezéséig konkrétan nem tudtam megmozdulni. Ez valami elképesztően röhejes,ugyanakkor nagyon szomorú is, hogy valakik-igen,mert e hatalmas művet ketten! alkották meg-ezt kitalálták,beadták, és a zsűri fődíjasnak hozta ki! Szánalom, hogy a magyar (kortárs) művészet ide jutott, hogy összemaszatolt tányérok lefotósásával valakik ,,művészek" lehetnek. Hofi szavaival élve, inkább ,,nyűvészek".
Kiváncsi lennék, hogyha jövőre beadnám egy vécécsésze képét, benne egy jó adag salakanyaggal-,,Már a vécében" címmel- akkor az is fődíjat nyerne-e? Körülbelül ugyanaz a szint lenne.

2 komment · 1 trackback


2009.01.06. 18:03 Hilts

Fingjon sokat, majd lesz gáz!

Ukrajna nem küld gázt. Miért nem ? Mert megérdemeljük.
Ma délután fél négy óta nem jön gáz Ukrajnából-orosz gáz, mert az oroszok küldik. Kevesebbet, de küldenek. És hogy miért nem jön hozzánk-meg még jó pár közép-európai államba- gáz? Mert az ukránok úgy fedezik a saját mennyiség kiesésüket-ami amiatt van, hogy nem tudnak fizetni az oroszoknak-hogy a miénket-és a többi államét fölözik le. Eddig kismértékben, mostmár teljesen.
És mi erre a magyar válasz ? Írjuk a leveleket az oroszoknak, az ukránoknak, lassan az atyaúristennek is, hogy légyszi, ha van egy kis fölös időtök, csináljatok valamit. És hiába elég hetekig a gáztartalék-mi van, ha tovább húzódik a konfliktus ? Megfagyunk ?
Oda kéne csapni már az asztalra. Nem csak ebben az ügyben, másokban is. Ez csak a jéghegy csúcsa. Akár a gázellátásról van szó, akár másról, merjünk már kiállni magunkért ! Ne csak levelekt küldözgessünk,remélve, hogy elolvassák. Nagyon elszomorító ez az egész...
Viszont addig is egyen mindenki sok babot, aztán lesz elég gáz ! Vagy vegyen tehenet...:)

1 komment


2009.01.03. 15:27 Hilts

Jöjjön Magyarországra meghalni!

Miért e súlyosan borulátó cím? A bejegyzésből ki fog derülni.
Ideje szembenézni a tényekkel: Magyaroszág szép lassan olyan mélyre ássa el magát, amilyen mélyre csak lehet. Kezdjük magunkról kialakítani azt a képet, hogy itt csak pórul járni, elpusztulni, stb. lehet. Itt van például ennek a szerencsétlen francia diáklánynak,Ophélie-nak az esete: az az elképesztő nihilizmus, ami a magyar rendőrséget, és kapcsolt szerveit jellemzi az ügyben, az csak Magyarországra jellemző. De lehet említeni az amerikai turisták esetét is, akiktől egy üveg borért 235000 ft-ot akartak elkérni. Milyen hírünket fogják így kelteni a világban ? Valószínűleg valami olyasmit, hogy Magyarország a lehúzás, korrupció, erőszak, stb. országa. És most joggal lehet feltenni a kérdést: vajon mitől lettünk ilyenekké ? Ki-mi, kik-mik tette-tették olyanná ezt az országot, amilyenné mostanra vált ? A válasz bizony elég összetett.
Kezdeném rögtön Magyarország jelenlegi, saját magát a nép jótevőjeként beállító kormányával. Azok a panamák, az a mértékű korrupció, ami eluralkodott a kormányban, ahogy kihasználják a dolgozó,becsületes embereket-azért nem az egész népre vonatkozattam, mert bizonyos rétegeket-cigányok,zsidók- úgy védenek,mint a hímes tojást-azért halálbüntetés járna. Ecuador-ban végeztek is ki ilyen mértékű bűnők miatt vezető politikusokat. Sajnos itt nem.
Aztán ott vannak a cigányok. Ők az kisebbség,akik miatt minket magyarokat-például a svédek-nyugaton kollektívan cigányoknak gondolnak, ill, egyből bűnözöknek, gyilkosoknak hisznek minket. Az az elképesztő pénzpocsékolás, ami segélyezés címszó alatt van itt elkövetve, az sem jellemző nagyon nyugaton.
Viszont ugyanúgy meg kell említeni azt a csürhét,akik nemzeti ünnepeinken hobbiból mennek ki balhézni, és este velük van tele a világsajtó. Ők is nagyon sokat rontanak hazánk megítélésben-hozzáteszem, nem ok nélkül vonulnak ki némely esetben. És idetartoznak azok a fehérek is, akik ugyanolyan aljas férgek,mint a cigányok. Őket is el kéne tüntetni.
Itt van már az ideje a változásnak, mind politikai,mind etnikai szinten. Kérdés, hogy időben észbe kapunk-e, vagy megvárjuk, hogy még több Ophélie tűnjön el, még több turistát húzzanak le, vagy akár csak még több becsületes embert tegyenek tönkre.
Szerintem nem kéne ezt megvárni.

 

1 komment


2009.01.01. 15:26 Hilts

A szlovákok még az euróikon is minket dicsőítenek

Igazán kedves gesztus, hogy a szlovákok úgy tisztelegnek a magyar nép feljebbvalósága előtt, hogy a szlovák eurókra magyar jelképeket vernek. Hiszen a pozsonyi vár, a kettőskereszt mind magyar jelkép,-talán csak a Tátra lóg ki a sorból, mivel természeti képződményt ritkán szoktunk nemzeti jelképnek tekinteni, de erre is van példa.
Oly sok évet vártunk arra, hogy a tót országrablók elismerjék természetes felsőbbségünket, hogy ők igazából a mi szolgáink voltak, és azok is lesznek. Aki eme sorokat túl radikálisnak tartja, nyugodtan nézzen utána a történelemkönyvekben, mely nemzet jelképei vannak a szlovákok euróin, ill. hogy milyen történelmi háttérrel is rendelkezik eme két nép.
Úgy lenne illendő, hogy mi majd 2013-2014 körül cserébe a mi euróinkra szlovák jelképeket veressünk. De mivel ilyenek a szlovák nép 20-21!(najó, talán szélsőséges esetben 25) éves történelmük alatt sosem voltak, verjük mi is a kettőskeresztet, meg a többi magyar jelképet euróinkra.
És ha ránk szól érte az EU?
Szarjuk már le. Ahogy ők szoktak minket.

3 komment


2008.12.24. 23:22 Hilts

Csalódás

Az az ember,akiről az előző bejegyzésben volt szó, ma végérvényesen elvetette a sulykot. Többé már nem a barátom.
A dolog előzményei újra dióhéjban: a srác elmondta, hogy régóta megalapozott véleménye, hogy ez a blog egy 20 éves kis senkiházi produktuma, aki semmit nem ért a témához, és egyáltalán honnan veszi a bátorságot, hogy ilyen témákban állást foglaljon. Ezek után elmondott mindenféle mocskos fasisztának, nácinak-ezt azóta már gyomorgforgató módon tagadja.Mikor elmondtam neki, hogy milyen körülmények miatt kell itt kifejezésre juttassam a véleményemet, a megértés megcsekélyebb formáját sem tapasztaltam. És ma írt msn-enen, méghozzá egy olyan beállítottságú üzenetet, mely szerint az egész ügyben én vagyok a hibás.
Hát kérem ennel jobb példa nem is kell a ,,köpönyegforgató" kifejezésre.Egészen ma délutánig azt hittem, hogy egy ilyen ember miatt lesz elcseszve a karácsonyom. De frankón mondom: nekem az volt az igaz ajándék, hogy ,,megszabadultam" egy ilyen fasztól, mint ez az ember.

2 komment


2008.12.22. 21:32 Hilts

Egy nehéz nap éjszakája, másnapja, egyéb finomságai, és egy jókívánság a végére...

Klassz volt a szombati buli dupla buli. Dupla, mert két jóbarátom születésnapját ünnepeltük: Démon és Niki, innen is az Isten éltessen nagyon sokszor benneteket!
A buli nagyon klassz volt, igaz egyszer ránk hívták a rendőrséget-ok nélkül, mert lelkiismeret furdalás nélkül állíthatom, nem voltunk hangosak-, és az egyik srácnak-aki először volt társasági körünkben, de valószínűleg utoljára- idő előtt távoznia kellett, enyhén obszcén jellegű története miatt. A srác különben nagyon jó fej volt,én speciel évek úta nem tudtam senkivel úgy történelemről dumálni-fateromon kívül-mint vele.Sajnos volt egy gusztustalan története, de előbb is gondolkozhatot volna.
A buli engem egy igen bensőséges pillanattal is ,,megajándékozott" . Igazából ez a pillanat egy elég hosszú beszélgetés volt egy lánnyal, egy elég komoly témáról. A beszélgetés alatt többször is nagy lelki erőre volt szükségem, hogy ne mondjam ki az igazságot bizonyos dolgokat illetően, de nem hagyott cserben a szívem. A lényeg az, hogy elég szívbemarkoló volt az eredmény-legalábbis nekem.
Hajnali 4:15-kor feküdtünk le, és én pontosan ekkor látogattam meg a klozettét, mivel a nagy brazil óriás kígyó már igen-igen a garatmandulám felé hajazott...szóval hánytam egyet na. Nem szégyellem, mert az a vegyesbefőtt, amit én magamba döntöttem aznap este, hát nem volt semmi(sör, bor, pálinka, pezsgő-mindezeket többször ismételve:)
És a másnap. Hát igen, kellett egy kis idő, míg magamhoz tértem. Felhívtam egy jóbarátomat-azóta csak volt jóbarátom-akinek elmeséltem az este eseményeit. Valahogy a karrierünkre-az én esetemben az újságírásra-terelődött a szó, és ő ekkor jegyezte meg, hogy engem micsoda fasznak tart-ill. mocskos szélsőjobboldali nácinak- hogy én ilyen dolgokkal, mint cigányok, kormány stb. ilyen hangvételben merek foglalkozni a blogomon. És amikor elmeséltem neki, hogy milyen módon akar minket-a barátaimat és engem az iskolánk kirúgatni, az igazgatónőnek adott igazat! Hiába mondtam neki, hogy itt a blogon kell kimondjam a valódi véleményemet, annál inkább hajtogatta, hogy micsoda mocskos náci vagyok, akinek mindehhez semmi joga. Ráadásul mindezt úgy mondja, hogy-Besenyő Pista bácsi szavaival éve-,,halvány lila gőze" van a politikáról. Ahogy folytatta, úgy vált egyre nyilvánvalóbbá számomra a szomorú tény: az egyik legjobb haveromból balliberális, agymosott barom vált. Hát kérem, én az ilyen emberek társaságából nem kérek, akkor sem, ha valamikor nagyon jóban voltunk. Nem hittem volna, hogy ilyen valaha megtörténhet velem, de megtörtént. De van ennél rosszabb is: a közvetlen rokonságom-szüleim, keresztszüleim, unoktatesóm és családja- is kezd ellenem fordulni. Egyszerűen nem hiszem el, hogy eddig fajultak a dolgok. Erről részben én is tehetek, de én soha nem állítottam mást ezekben a témákban, csak az igazságot. Azt mindig is tudtam, hogy ez egyeseknek nem tettszik, node hogy egyszer ezek közé a barátom(barátaim)és a rokonaim is bele fognak tartozni... nem hittem volna. Biztos bennem van a hiba, de én nem tudok megváltozni. Ezt elmondtam annak a lánynak is a bulin.
Viszont nem helyes, hogy állandóan csak a rosszat látjuk-látom-mindenben, hiszen vannak jó dolgok is , például a Karácsony! Megragadva az alkalmat, kívánok mindenkinek nagyon boldog Karácsonyt!

1 komment


2008.12.18. 17:12 Hilts

Egy álom, és ami mögötte lehet...

Egy barátommal az utóbbi időben egyre többet dumálunk arról hogy el kéne húzni innen Amerikába. És tegnap éjszaka álmomban ott is voltam. Ott éltem a kertvárosban a haverokkal, és jól éreztük magunkat a hét minden napján.
Próbálok azóta is rájönni, hogy süllyedhettem odáig, hogy megtagadnám a saját hazámat, elmennék innen?
A választ egyértelműen a mai magyar helyzetben vélem felfedezni. A mai magyar kormány célja az, hogy a magyarok elmenjenek innen, hogy a zsidók háborítatlanul költözhessenek a helyünkre. És ezért teszik élhetetlenné az országot az átlagembernek a megszorító intézkedésekkel, meg azzal,hogy a kisebbségnek(konkrétan az orkokra gondolok) minden olyan jogot megadnak, amit a magyaroknak nem. Szép országunk lassan elsüllyed a mocsokban. És talán ez lehet az elvágyódás hátterében, és ez lehet az álmom jelentése is
Egészen 1-2 évvel ezelőtt úgy gondoltam, hogy nekem itt van dolgom, és magyarként Magyarországhoz tartozom, és fel sem merült bennem a külföldre költözés lehetősége, de mostmár egyre többször kerül szóba ez a téma a haverokkal, és egyre jobban el kell gondolkodnunk rajta.
Persze mondhatja mindenki, hogy Amerikában sem fenékig tejfel az élet, sőt némely tekintetben szarabb, mint itt, meg hogy ,,na még egy barom,akit megfertőzött a sok amerikai szarság" Részben igaz. De ott azért normálisan meg lehet élni egy közalkalmazottnka is, míg itt egy havi bérből éhenhalni-se-lehet lassan. Ott van az embernek joga az fegyvertartáshoz, saját maga, és szerettei megvédéséhez. Ott, ha betörnek hozzád, megvédheted magad, akár halálos erővel is. Itt, ha ,,csak" lábon lövöd a betőrőt, az 5 év a sitten. Neked.
Én még mindíg úgy érzem, hogy itt a helyem. De eljutottam oda, ahová egyáltalán nem akartam: mostmár mérlegelem a másik lehetőséget is...

Szólj hozzá!


2008.12.16. 21:35 Hilts

Feloszlatták a Magyar Gárdát

Csak az egyesületet, de a mozgalmat nem.

Feloszlatták a Magyar Gárda kulturális és hagyományőrző egyesüleet, mert az sérti a cigányok érdekeit, ellenük írányul. Védeni kell ezt a Magyarország szempontjából oly hasznos kisebbséget.
Miközben agyonverik a 14 éves kislányt, a sok nyugdíjast, a trafikos csajt, meg lassan bárkit, addig volt egy szervezet,ami legalább kis mértékben elrettentette az orkokat. Hálistennek a mozgalom megmaradt, de az egyesület nem-bár az ítélet nem jogerős... igaz, tökmindegy, addig csűrik-csavarják a dolgot amíg az lesz...
Ebben az országban  minden megtörténhet, és meg is fog. Itt a magyar embernek nulla joga van, a kisebbségeket meg úgy védik, mintha legalábbis ők tartanák egybe az országot. A cigányoknak mindenhez van joga...  a magyaroknak semmihez.
És most ezzel mértek, ezzel akarnak csapást mérni a szélsőjobbra. És valamennyire sikerült is nekik, mert a cigányok mostnatól kezdve méginkább fogják a mocskos dolgaikat tenni. Nincs semmi, ami visszatartsa őket.

A ,,gyűrűk ura" , A király visszatér c. filmben hangzott el ez a mondat,a mi tökéletesen fedi a mai magyar helyzetet:

,,Az emberek ideje lejárt. Eljött az orkok kora!"

3 komment · 1 trackback


2008.12.06. 22:01 Hilts

De igen,de igen ,de igen!

Csalódtam önben, Sólyom úr.
Magyar-Szlovák államfői találkozóra került sor ma a Felvidéki Érsekújváron. Eme talákozón Sólyom László köztársasági elnök több, a Felvidéki magyarság ügyének fontos lépésre kérte fel Ivan Gasparovic szlovák államfőt, többek közt a kisebbségi ombudsman tisztségének bevezetésére. Azonban a találkozón elhangzott egy mondat Sólyom László részéről, amivel úgy gondolom, egyetlen magyar ember sem érthet egyet. Nevezetesen: Magyarországon senki nem vitatja  a trianoni szerződés érvényességét.
Sólyom úr, ki kell ábrándítsam önt, Megállapítására a helyes válasz: De igen, de igen, de igen!
Az igazi magyarok, az igazi Magyarország soha nem fogja elismerni Trianon jogosságát, a történelemben azelőtt és azután is példa nélküli országcsonkítást! Mint ahogy azt sem fogjuk soha elismerni, hogy nincs területi követelésünk Szlovákia felé. A válasz megint ugyanaz: De igen, de igen, de igen!
Úgy gondolom, a magyarság eltűnéséhez ez az egyik első lépés, hogyha elismerjük trianont. Nem lehetünk ennyire hűtlenek a történelmünkhöz, és a történelmi elődeinkhez, hőseinkhez. Ők a vérüket áldozták az országért, azokért a földekért, amik elcsatolását ezek szerint jogosnak tartjuk. Nem ismerhetünk el egy mára-de a legalábbis a közeljőben-hatályát vesztő ,,békediktátumot"! Amíg magyarok vagyunk, nem tehetjük ezt meg. Tartozunk ennyivel a maguknak, az országnak, a történelmünknek, hőseinknek, Akiknek köszönhetjük hogy e -még így is-gyönyörű országban élhetünk.

2 komment


2008.11.24. 17:56 Hilts

Egy náci is lehet értelmes

Érdekes interjút olvastam a kuruc.info-n. A wikinews meginterjúvolta Jeff Schoep parancsnokot, az amerkai nemzetiszocialista párt vezetőjét. Külön nem szeretnék kitérni minden egyes mondatára, de legyen elég annyi, hogy bizony meglepődtem válaszait olvasva. Én egy burkoltan a zsidók kiírtására célozgató, fröcsögő szájú nácit vártam, ehelyett kénytelen voltam belátni, hogy Schoep józanabbul lát egyes kérdéseket, mint egyes, humanista társai. Schoep bezáratná Guantanamót, befagyasztaná az értelmetlen segélyezési hullámot, és leszereltetné az atomfegyvereket. Hogy Obamáról miként vélekedik az más kérdés-de hát egy nácitól ez nem meglepő. Ugyanakkor hozzátenném, hogy róla sem véres szájjal beszél.
Persze, most sokan az gondolják: ,, na még egy tetves náci, aki a fajtáját ajnározza." Nem kérem, én nem vagyok náci. Rasszista az igen. Erre sem vagyok büszke, de soha nem is tagadtam. Viszont a jó ötlet jó ötlet marad, akárhonnan is jön. Én őszintén remélem, hogy az atomkérdésben hamarosan az USA-és remélhetőleg más nagyhatalmak vezetői is- szintén pozitív álláspontra jutnak.

4 komment


2008.11.21. 22:18 Hilts

Nomen Est Omen-A Kárpát-Medence kötelez

Szlovákok. Egy nép, amelynek minden a pofájára fér. Hogy miért? Mert hagyjuk.
Hagyjuk azt, hogy a FELVIDÉKI magyar kisebbséget sorozatos megkülönböztetések érjék. Hagyjuk, hogy alapvető jogaik sérüljenek, hogy nap mint nap megalázzák őket. Hagyjuk a szlovák kormáynvezetés folyamatosan a pofánkba szarjon, és ne tartsa meg az ígéreteit, miközben ,,felelős kormányunk" mindent megtesz, hogy kiszolgálja a szlovák vezető politikai réteg igényeit, és az EU-ét. Mindent hagyunk, mindent tűrünk. Mindent elviselünk, és mindent lenyelünk, és ezenközben nálunk a kisebbségeknek lassan olyan jogokkal rendelkeznek, amit az igazi magyar állampolgárok nem kapnak meg.
És a nyelések sorozata valószínűleg folytatódni fog.
Dusan Caplovic szlovák kormányalelnök kijelentette, hogy a Kárpát-Medence kifejezést a magyarok olyan értelemben használják, mint a nácik a Lebensraum(élettér) elméletet a II.Világháború idején. Ergo,-Slota után másodszor- a szlovákok megint lenáciztak minket. Tessék, megkaptuk ami nekünk jár.
Nomen Est Omen.
A név kötelez.
Ha náciként használjuk a Kárpát-Medence kifjezést, akkor nosza, gyerünk szerezzünk magunknak életteret! Szerezzük vissza Felvidéket! Állitsuk fel a a haláltáborokat, és tüntessük el benne az összes szlovákot! Nekik ez nem lenne meglepő,hiszen szerintük nácik vagyunk! Én azt mondom, rajta! Ha nácinak gondolnak minket, viselkedjünk is úgy! De csak velük szemben ! Ferenc testvér szvaival élve: ,, Gyerünk,csináljuk meg! Csináljuk meg!"
És kérem, ha az nácizmus, hogy én a Kárpát-Medence szót használom, akkor én bizony büszke vagyom nemzetiszocialista kötődésemre!

Ja és még valami: A szlovákok a ,,Szlovákia" kifejezést egy jogalap nélkül lézető államra használják, amit pont a nácik hoztak létre 1939-ben. Tehét én nem vagyok hajlandó a Felvidékre a ,,Szlovákia" kifejezést használni.

9 komment


2008.11.15. 01:44 Hilts

Nyílt levél a magyarországi szlovák kisebbséghez és vezetőikhez

Tisztelt szlovák kisebbégi vezetők !

Kérem, hogy rögtön ismerjék el hihetetlen erőfeszítéseimet, ugyanis önöket ,,tisztelt" titulussal illetni igazán nem könnyű. Kérem vegyék tovább figyelembe-illetve minden kedves olvasó vegye figyelembe-hogy eme sorok írójának alapvetően nem volt célja-és nem is az-a gyűlöletkeltés. Eme sorok nem íródtak volna meg, ha önök sem szülték volna meg nyílt levelüke, vagy legalábbis nem ilyen formában. Akkor hát, térjünk a lényegre.
Önök eljuttattak az Új szó szerkesztőségéhez egy nyílt levelet, melyben a felelős politikusokat-elsősorban a magyar politikusokat-arra szólítják fel, hogy békeljenek meg egymással ill. számoljanak le a mindkét országban egyre inkább előretörő nacionalistákkal. Levelük első két bekezdése tényleg megszívlelendő, és írány mutathat a jövőre nézve.
Na de ami ezután jön több bekezdésen át...
Önök kikérik maguknak, hogy az önök szerint szlovák településeken-pl.Pilisszentkereszt,Pilisszántó-ismeretlen elkövetők lefújják a szlovák nyelvű úttábláit. Hát kérem, az önök honfitársai nem ugyanezt teszik a szomszédban? ,,Szlovákiában csak szlovákul" vallja szinte az összes szlovák, élükön vezetőikkel. Hát akkor Magyarországon csak magyarul. Különben meg, ha úgyis itt élnek, nem magyarul kell beszélniük ? Akkor meg nem elég a magyar nyelvű útjelző? Na ugye, hogy igen.
Szintén nagyon sérelmezik azt is, hogy mi, mocskos rasszista magyarok, zászlót merünk égetni, méghozzá szlovákot,sőt, még önöket sérelmező rigmusokat is skandálunk, ill. kétségbe vonjuk történelmi létjogosultságukat, stb. Zászlóégetés ? Hát, ilyen Szlovákiában még sosem fordult elő, pláne nem magyar zászló égetése-hetente 1-nél kevesebbszer. Mint ahogy az is csak kitaláció, hogy önöknél nem firkálják össze a magyar nyelvű útjelzőtáblákat, meg úgy általában minden magyar épület falát ,,Magyarokat a Dunába,gázkamrába,stb." feliratokkal. Ez mind csak kitaláció.Malina Hedvig ügye is csak hazugság. Ami pedig Szlovákia létjogosultságát illeti-nos Szlovákia 1989-óta létezik-jó vegyük hozzá még a Tiso-féle hat évet-, tehát jelen sorok írójára korban kemény 5 évet vernek rá. Magyarország mióta is létezik? Csak 1008 éve.
Persze önök erre azt mondanák:,,És a Morva Birodalom,ami már jóval a magyarok  előtt itt volt?" Igen, itt volt. De Szlovákia nem. Sem a szlovákok. Csak a szlávok, és az nem ugyanaz.
A szlovákok már legalább 300 éve itt élnek,és önök szerint rengeteg jót tettek Magyarországért. Önök állítják, hogy büszkék, nyelvükre, kultúrájukra, az elért szlovák eredményekre, és hogy önök nemzetük büszke tagjai.
Na, akkor tisztázzunk egy-két dolgot.
Hogy a szlovákok már legalább 300 éve itt élnek ? Hát igen, sajnos ez igaz. Viszont akkor is csak szlávok, és nem szlovákok, mivel a szlovák nemzet 1939 előtt csak szlávként létezett!
Önök mennyi jót adtak az országunknak, újra termővé tették a földeket a török megszállás után, elvitathatatlan szellemi ás tárgyi érdemekkel büszkélkedhetnek? Hát igen, ez nem kis teljesítmény ha azt vesszük, hogy önök a hazájukat Trianon kapcsán szerezték tőlünk, a nyelvüket pedig a csehektől vették át. Ami pedig a tárgyi és szellemi érdemeket illeti- nos,az országuk 3/4-ét mi építettük-elég csak a Pozsonyi várat említeni. Szellemi érdemek? Naná, csak úgy hemzseg a magyar történelem a szlovák származású tudósoktól, íróktól,stb.
Önök büszke tagjai nemzetüknek, és büszkék az elért szlovák eredményekre? Könyörgöm, akkor miért vannak itt? Menjenek vissza Szlovákiába, és legyenek ott büszkék ! Ha itt ilyen durva provokációknak vannak kitéve,miért vannak itt? Ha itt ilyen nacionalista emberek élnek,miért nem mennek vissza oda,ahonnan jöttek? Persze, teljesen mindegy hogy itt vagy ott élnek, úgyis magyar földön vannak.

Tisztelt szlovák kisebbségi vezetők, és szlovák nemzetiségek!
Mielőtt bennünket,magyarokat vádolnának, és szólítanának fel rendcsinálásra, először vessék vigyázó tekintetüket saját nemzetükre,melynek önök büszke tagjainak vallják magukat! Ne felejtsék el, hogy az erőszak erőszakot szül, és azt sem, hogy nekünk magyaroknak nem célunk a konfliktus. Ezt az egész ellenségeskedést nem mi kezdtük, hanem az önök büszke nemzetének vezetői. És kérem értsék meg, mi nem akarjuk önöket elüldözni innen. A magyar nép,ahogy történelme-1008 éves történelme-alatt mindíg, csak igazságot kér. És azt, hogy ha továbbra is itt maradnak, éljenek magyarként. Mert ez itt-még-Magyarország. És szlovákként Szlovákiában kell élni, nem itt.

1 komment


2008.11.15. 00:54 Hilts

Van pofátok hozzá?

Igen,van.

Az alábbi nyílt levél az új szó.com-on jelent meg.

 

Magyarországi szlovákok nyílt levele a két ország politikusaihoz

|

A felelős politikusokhoz intézett nyílt levelet juttatott el az Új Szó szerkesztőségéhez Ruženka Egyedová-Baráneková, a Magyarországi Szlovákok Szövetsége elnöke és Imrich Fuhl, a Szövetség-Pilis Nógrád Koalíció vezetője (Országos Szlovák Önkormányzat).  A levelet az alábbiakban teljes terjedelmében adjuk közre.

"Állítsák meg a provokációt, az uszítást és a gyűlöletkeltést
Nyílt levél felelős politikusoknak
Tisztelt felelős politikusok! A magyar-szlovák kapcsolatok a nyílt provokációk nyomán a mindnyájunk számára ismert felelőtlen erők által kritikus pontra jutottak. A feszültség fokozódása nemzeteink között, ill. a többségi nemzetek és a nemzetiségek között csak a politikai kalandorok egy kis csoportjának kedvez, akik számára semmi sem drága és szent (még akkor sem, ha állítólag éppen a „nemzet szent ügyének“ érdekében tevékenykednek). Tudjuk, hogy a polgárok nagy többsége határozottan elutasítja a provokatőrök törekvéseit, és nyugalomban akar élni. Szeretnénk azt hinni, hogy ilyen az önök felelős politikusi hozzáállása is. Ennek ellenére időnként az a benyomásunk, mintha a magyarok és a szlovákok közötti helyzet kiélezése egyes politikusoknak is megfelelne; őket határozottan kérjük, hogy hatalmi „játékaikban” ne használják az olcsó nemzeti-nemzetiségi kártyák aduit, illetve ne nézzenek minket, a kisebbségek képviselőit, sakkbáboknak.

A társadalmi fejlődés nehéz időszaka törvényszerűen bűnösök és ellenségek keresésével jár. Ha ezt a politikusok a polgárokkal és a jóakaratú emberekkel közösen nem gátolják meg, annak tragikus vége lehet. Történelmi vagy közelmúltbeli vélt vagy valós sérelmek senkit sem jogosítanak fel arra, hogy sértegessen más nemzeteket, hogy fenyegetőzzön (ráadásul halálosan), provokáljon, vagy gyűlöletet keltsen. Az ilyen tevékenységeket, a nemzetiségekhez való intoleráns hozzáállást és a nemzeti (nemzetiségi) összeférhetetlenséget határozottan elutasítjuk és elítéljük - tekintet nélkül arra, hogy a Duna mely partján és melyik nemzettel történik meg. Ebből a szempontból jogosan vagyunk érzékenyebbek, mint a többségi nemzet tagjai, hisz lényegében leginkább éppen a magukat talán a legnehezebben megvédeni tudó nemzetiségiek fizetnek rá ezekre a ténykedésekre, legyenek ezek a magyarországi szlovákok vagy ellenpólusukként a szlovákiai magyarok.

A megfelelő módon meg nem büntetett erődemonstráció a szélsőségesek részéről kisebbségünk irányába nemcsak az ő gyengeségükről tanúskodik, hanem törvényhozói gondokról is. Itt nem „csak” egyes magyarországi szlovák települések elnevezéseinek táblarongálására gondolunk (legutóbb Pilisszentkereszten és Pilisszántón), de főleg a szlovák kisebbségiek olyan megfélemlítésére, amelyre a szlovák nagykövetség előtt került sor 2008. november 3.-án. A szélsőségesek nemcsak szlovák zászlót égettek, hanem kimondottan nekünk, a magyarországi szlovákoknak üzentek; részint azt, hogy „szlovákok - nem is létezik ilyen nép, lopták még a genetikai állományukat is“, illetve azt, hogy amennyiben nem határolódunk el a szlovák rendőröktől és az állítólagos szlovákiai terrortól, akkor majd megérezzük, mit jelent, ha megszűnnek toleránsak lenni velünk szemben. Ez közterületen, rendőri kordon előtt történt, egy olyan transzparens előtt, amelyen ez állt: „Ezer szlovákot egyetlen magyarért”. Ha ilyen esetekben az illetékes szervek - büntetőjogi eljárásra irányuló külön kezdeményezés nélkül - nem találják meg a kellő indokot és módot az eljárás megkezdésére, akkor kénytelenek vagyunk megállapítani, hogy nálunk a kisebbségek jogi védelmére irányuló törvényhozással is komoly gond van. Ehhez képest valóban csak apróság, hogy a szlovák helységnévtáblák rongálása esetében az elkövetők jobb eseten is csak a tulajdon megrongálásáért felelnek. Önökhöz, felelős politikusokhoz, akiket mi is megválasztottunk, azzal a kéréssel fordulunk, hogy sürgősen tegyék meg a szükséges törvényhozói lépéseket a kisebbségek védelme érdekében, amelyek - a Magyar Köztársaság Alkotmánya értelmében - államalkotó tényezők.

A szlovákok Magyarország jelenlegi területén legalább háromszáz éve élnek. A török megszállás után termőre fordították a földeket és az elmúlt évszázadokban olyan elvitathatatlan tárgyi és szellemi értékeket hoztak létre, amelyekkel gazdagították az országot. A magyarországi szlovákok, mint a Magyar Köztársaság lojális állampolgárai egyúttal a szlovák nemzet részét is képezik, büszkék gazdag történelmükre, kultúrájukra és mindarra, amit a szlovákok és Szlovákia elért. Számukra ezért is felháborító és érthetetlen, hogyan lehetséges tüntetéseken büntetlenül durván sértegetni a szlovák nemzetet, miközben a rendőrség tétlenül nézi a szlovák zászló égetését. Felszólítjuk a felelős szerveket, a kormány, a parlament képviselőit és a politikai élet további szereplőit, hogy határozott és egyértelmű módon állítsanak meg minden hasonló akciót. Kimondottan provokációkról van szó, amelyek - ha nem lépünk fel ellenük a lehető leghatározottabban - könnyen nagyon veszélyes akciókká nőhetik ki magukat, amelyek végkifejlete nem látható előre. A provokatőrök láthatóan már nemcsak megmutatkozni szeretnének, hanem elsősorban kihasználni az összes létező eszközt országaink, nemzeteink és nemzetiségeink között a konfliktusok elmélyítésére.

Tisztelt felelős politikusok! Akadályozzák ezt meg, állítsák meg a provokációt, az uszítást és a gyűlöletkeltést! Meggyőződésünk, hogy a szlovákok és a magyarok abszolút többsége a Duna mindkét partján elsősorban felesleges feszültség, a nemzeti és nemzetiségi szenvedélyek mesterséges felkorbácsolása nélkül akar élni - nemcsak egymás mellett, hanem együtt. Minden érintett közös felelőssége az esetlegesen felmerülő konfliktusok békés úton történő megoldása, a körülmények érzékeny kivizsgálásával, értelmes kompromisszumok segítségével és annak keresésével, ami összeköt bennünket. A történelmi együttélés után további együttműködésre, egymásra vagyunk utalva, közös munkára a jelenben és a jövőben is. Védekezzünk hát együtt a gyűlöletkeltő szélsőségesek, az extrém nacionalisták, a soviniszták veszélyes megnyilvánulásai ellen. Esetünkben, a magyarországi szlovákok esetében, eközben nemcsak arról van szó, hogy megvívjuk gyakran nehéz harcunkat identitásunk megóvása érdekében, hanem hogy segítsük a két nemzet baráti együttélését is.

Ruženka Egyedová-Baráneková
a Magyarországi Szlovákok Szövetsége elnöke,
 Imrich Fuhl
a Szövetség-Pilis Nógrád Koalíció vezetője
(Országos Szlovák Önkormányzat)"

Eddig a totál agyrém, a döbbenet. Reagálás a nyílt levélre hamarosan.

1 komment


2008.11.13. 16:22 Hilts

Tessék mondani, demokrácia ez?

Megint megbüntették a Fradit. Úgy látszik az MLSZ-nek, ha nincs jobb dolga, kikapcsoldóás képpen megbünteti a Fradit. Most éppen aért, mert a DVSC-DEAC-FTC mérkőzésen a Fradi-drukkerek Szlovákiát gyalázó rigmusokat skandáltak.
Tessék mondani,véletlenül nem demokráciában élünk? Ahol szabadon kinyílváníthatom a véleményemet egy országról, amely belőlmük jött létre, amely jogalap nélkül létezik, amely ország lakói a nyelvüket a csehektől , a területeiket tőlünk lopták, a történelmüket, kultúrájukat meg csak kitalálták? Amely ország lakói bevallottan kiírtanának minket, amely ország politikusai folyamatosan uszítanak a magyarok ellen? Amely ország futballmeccsein lassan követelmény lesz, a magyar zászló, és fradi-mez égetés? Amely ország rendőrei halálra verik a magyarokat ok nélkül ? Amely országban semmiféle intézkedés nem történik,hogy visszaszorítsák ezen megnyilvánulásokat,sőt inkább bátorítják rá az embereket?

Tessék mondani,demokrácia ez?
A válasz természetesen nem.

SZAR SZLOVÁKIA,UTÁLUNK SZAR SZLOVÁKIAAAAA!!!!!!
SZLOVÁKOK,NINCSEN HAZÁTOK!!!!

Szólj hozzá!


2008.11.13. 00:18 Hilts

A céó2király, avagy a lelkünk mikor jön?

A most követekző poszt olvasásánál előnyben vannak azok, akik látták a Skorpiókirály c. filmet. Minden más egyezés a valósággal NEM a véletlen műve.

A háttérben a Parlament, a képbe hirtelen betoppan Lendvai Ildikó. Fejdedobják egy dobócsillaggal. Emberek hömpölyögnek a Parlament felé.
A jelenet a Parlament üléstermében folytatódik.

Az ülésterem  közepén két, keresztre felkötözött ember körül MSZP-s és SZDSZ-es képviselők tolonganak. Kilép közülük Gyurcsány Ferenc.
-Eladtuk már az országot-éljenzés-, eladtuk már az államadósságot-még nagyobb éljenzés-elárultuk már a hazát-általános éljenzés-és megtagadtuk már a magyar népet-a hangulat a tetőfokára hág.-. De nem adtuk még el a levegőt ! Itt az idő, adjuk el a magyar légteret, hogy ezt is szennyezhessék a fejlett nyugati államok ! És itt van ez a két mocskosszélsőjobboldali ! Milyüket vágjam le először ?
-Imádkozom Gyurcsány, hogy az Isten legyen kegyes hozzád, mert a magyar nép, az igazi magyar nép nem lesz az.
Ebben a pillanatban a terembe több száz feldühödött ember ront be, élükön a névtelen hőssel, és mind egy szálig kiírtja-végre- a balliberális csürhét.
THE END

Ugye milyen szép is lenne mindez ? Bárcsak megtörténne. Mert mindent eladtunk már, ami csak van ebben az országban, és most már a levegőt is. Mert mostantól Spanyolország is a mi ,,számlánkra" szennyezi a levegőt. Mivel nekünk sok felesleges kibocsájtható károsanyag rátánk van pluszban, ezért ezt is eladjuk. Mikor jön a lelkünk?
A szívem szakad meg, látván hova süllyed ez az ország, hogy mit művelnek vele. Valaminek most már történnie kell.

 

 

Szólj hozzá!


2008.11.11. 19:02 Hilts

Két gondolat a magyar emberek sajátos anatómiájáról...

A szlovák ,,főrendőr" szerint a szlovák ,,rendőrök" nem ütöttek senkit fejbe vipreával, mivel azt elég nehezen lehetne túlélni, tehát nem is történt valójában semmi kirívó-de hát ezt már hallottuk Fico-tól,Slotától-sőt Gyurcsánytól is...
Következzen akkor Hilts két gondolata a magyar emberek felépítéséről.

,,-A magyar ember-különösen a náciszélsőjobboscsakisfasisztananáhogyfutballdrukker-testfelépítése igazán egyedi. Elég csak egy közismert példával élnem, hiszen a magyar futballdrukkernek elég egy karját felemelnie, és máris az egész szlovák rendőrség támadásba lendül.
-A magyar futballdrukker továbbá igen érdekes koponyaszerkezettel rendelkezik, mely a lehető legváratlanabb pillanatokban is képes vérezni, hiszen a szlovákok véletlenül sem ütötték fejbe a magyar drukkereket viperával. Ezért aztán a rengeteg kép vérző fejű, betört orrú, stb. magyar drukkerekről biztosan csak hamisítvány. Esetleg a nácizmus váltotta ki a spontán vérzést a drukkerekből. Sőt valójában Lengyel Krisztián sem fekszik kórházban, mivel őt sem bántották a szlovákok. Sőt a szlovák rendőrök valójában cukorkát osztogattak a magyaroknak, és Lengyel Krisztián sincs kórházban, ez is csak a fasiszta magyarok egyik álhíre.

,,Nem ütöttük a magyar drukkereket viperával" mondja a szlovák főköcsög. Jó, akkor holnaptól elkezdjük felgyújtani a szlovák nemzetiségi iskolákat, stb. én majd azt mondjuk, hogy nem gyújtottunk fel semmit, mert azt elég nehéz lenne túlélni.
 

3 komment


2008.11.10. 18:22 Hilts

Gyűjtés Krisztiánnak, és egy-két jövőbeli terv

Amit Lengyel Krisztián kiállt-és kapott- az emberfeletti. Lengyel Krisztián ott volt a Dunaszerdahely-Slovan Bratislava, vagyis Magyarok kontra Országbitorló tót vendégek meccsen. Krsiztián csak a meccset akarta megnézni, ehelyett kapott annyit a szlovák ,,rendőröktől" hogy élete végéig egy fémprotézis lesz az állában. Ezért gyűjtést szerveznek a javára, több jótékonysági meccs is kilátásba van helyezve, melyeknek teljes bevétele az ő kezelsét finanszírozná.
Eszembe jutott egy-két ötlet: gyűjtsünk  mi is, hogy fehesssünk egy csomó, szlovák zászlót, hogy aztán elégethessük őket. De komolyan mondom, -és aki ismer az tudja, hogy ez igaz-inkább lemondanék arról, hogy legyen kocsim, és a teljes vételárával támogatnám az akasztófa felépítését, amin Slota és Fico testét himbálná a szél...

 

Érdekesség: A szlovák rendőrség számomra érdekes párhuzamot mutat a II. világháborús román ,,Vasgárdával". Eme ,,szervezet" tevékenysége a terhes nők hasbarúgásában, és egyéb embertelen tettek véghezvitelében teljesedett ki. Kiváncsi vagyok a szlovák ,,rendőrök" mire lennének képesek igazi vészhelyzetben, igazi harcban.Mert hogy kitűnő csőcselék, azt már bebizonyították.

Szólj hozzá!