Magyarent Evil

Életem élményei(akkor is ha nem túl sok)ill. a mindennapjaim az életben, a világban.És persze minden,ami történik manapság-vagy majdnem minden..........

Friss topikok

  • MisuOfTheClan: egyszerűen nem hiszem el hogy a hülye fajtád nem tud eltelni olyan magyar emberekkel akiket lenézh... (2011.05.13. 09:06) Viperaveszély
  • Alister: "emlékezni akarok azokra, akik 64 éve értünk haltak meg" He? Ezt te sem gondold komolyan, ugye? 1.... (2009.02.18. 23:52) Ünneplem a Becsület napját, és Hitlert is tisztelem...
  • Xinaf: Hááát... ma a Veszprém-Leon meccs alatt több román is idézte a Magyar Himnusz sorait: "Isten, áld ... (2009.02.15. 17:16) Az emberség másik foka
  • BOSSZUSZOMJ: A JOGOKAT FELEJTSÜK EL, LOPNI SEM LEHET TILTJA AZT IS A TÖRVÉNY, MÉGIS AKI TEHETI LOP MINDENKI A M... (2009.02.10. 11:39) Marian Cozma biztos magát szúrta le...
  • Hilts: hatláb: pontosan az ilyen emberek miatt tartunk itt,ahol tartunk mint te. A többség-igen, te is-me... (2009.02.07. 14:07) Szlovákia is not an Blockbuster

Linkblog

HTML

HTML

http://s4.bitefight.hu/c.php?uid=97085

2008.11.15. 01:44 Hilts

Nyílt levél a magyarországi szlovák kisebbséghez és vezetőikhez

Tisztelt szlovák kisebbégi vezetők !

Kérem, hogy rögtön ismerjék el hihetetlen erőfeszítéseimet, ugyanis önöket ,,tisztelt" titulussal illetni igazán nem könnyű. Kérem vegyék tovább figyelembe-illetve minden kedves olvasó vegye figyelembe-hogy eme sorok írójának alapvetően nem volt célja-és nem is az-a gyűlöletkeltés. Eme sorok nem íródtak volna meg, ha önök sem szülték volna meg nyílt levelüke, vagy legalábbis nem ilyen formában. Akkor hát, térjünk a lényegre.
Önök eljuttattak az Új szó szerkesztőségéhez egy nyílt levelet, melyben a felelős politikusokat-elsősorban a magyar politikusokat-arra szólítják fel, hogy békeljenek meg egymással ill. számoljanak le a mindkét országban egyre inkább előretörő nacionalistákkal. Levelük első két bekezdése tényleg megszívlelendő, és írány mutathat a jövőre nézve.
Na de ami ezután jön több bekezdésen át...
Önök kikérik maguknak, hogy az önök szerint szlovák településeken-pl.Pilisszentkereszt,Pilisszántó-ismeretlen elkövetők lefújják a szlovák nyelvű úttábláit. Hát kérem, az önök honfitársai nem ugyanezt teszik a szomszédban? ,,Szlovákiában csak szlovákul" vallja szinte az összes szlovák, élükön vezetőikkel. Hát akkor Magyarországon csak magyarul. Különben meg, ha úgyis itt élnek, nem magyarul kell beszélniük ? Akkor meg nem elég a magyar nyelvű útjelző? Na ugye, hogy igen.
Szintén nagyon sérelmezik azt is, hogy mi, mocskos rasszista magyarok, zászlót merünk égetni, méghozzá szlovákot,sőt, még önöket sérelmező rigmusokat is skandálunk, ill. kétségbe vonjuk történelmi létjogosultságukat, stb. Zászlóégetés ? Hát, ilyen Szlovákiában még sosem fordult elő, pláne nem magyar zászló égetése-hetente 1-nél kevesebbszer. Mint ahogy az is csak kitaláció, hogy önöknél nem firkálják össze a magyar nyelvű útjelzőtáblákat, meg úgy általában minden magyar épület falát ,,Magyarokat a Dunába,gázkamrába,stb." feliratokkal. Ez mind csak kitaláció.Malina Hedvig ügye is csak hazugság. Ami pedig Szlovákia létjogosultságát illeti-nos Szlovákia 1989-óta létezik-jó vegyük hozzá még a Tiso-féle hat évet-, tehát jelen sorok írójára korban kemény 5 évet vernek rá. Magyarország mióta is létezik? Csak 1008 éve.
Persze önök erre azt mondanák:,,És a Morva Birodalom,ami már jóval a magyarok  előtt itt volt?" Igen, itt volt. De Szlovákia nem. Sem a szlovákok. Csak a szlávok, és az nem ugyanaz.
A szlovákok már legalább 300 éve itt élnek,és önök szerint rengeteg jót tettek Magyarországért. Önök állítják, hogy büszkék, nyelvükre, kultúrájukra, az elért szlovák eredményekre, és hogy önök nemzetük büszke tagjai.
Na, akkor tisztázzunk egy-két dolgot.
Hogy a szlovákok már legalább 300 éve itt élnek ? Hát igen, sajnos ez igaz. Viszont akkor is csak szlávok, és nem szlovákok, mivel a szlovák nemzet 1939 előtt csak szlávként létezett!
Önök mennyi jót adtak az országunknak, újra termővé tették a földeket a török megszállás után, elvitathatatlan szellemi ás tárgyi érdemekkel büszkélkedhetnek? Hát igen, ez nem kis teljesítmény ha azt vesszük, hogy önök a hazájukat Trianon kapcsán szerezték tőlünk, a nyelvüket pedig a csehektől vették át. Ami pedig a tárgyi és szellemi érdemeket illeti- nos,az országuk 3/4-ét mi építettük-elég csak a Pozsonyi várat említeni. Szellemi érdemek? Naná, csak úgy hemzseg a magyar történelem a szlovák származású tudósoktól, íróktól,stb.
Önök büszke tagjai nemzetüknek, és büszkék az elért szlovák eredményekre? Könyörgöm, akkor miért vannak itt? Menjenek vissza Szlovákiába, és legyenek ott büszkék ! Ha itt ilyen durva provokációknak vannak kitéve,miért vannak itt? Ha itt ilyen nacionalista emberek élnek,miért nem mennek vissza oda,ahonnan jöttek? Persze, teljesen mindegy hogy itt vagy ott élnek, úgyis magyar földön vannak.

Tisztelt szlovák kisebbségi vezetők, és szlovák nemzetiségek!
Mielőtt bennünket,magyarokat vádolnának, és szólítanának fel rendcsinálásra, először vessék vigyázó tekintetüket saját nemzetükre,melynek önök büszke tagjainak vallják magukat! Ne felejtsék el, hogy az erőszak erőszakot szül, és azt sem, hogy nekünk magyaroknak nem célunk a konfliktus. Ezt az egész ellenségeskedést nem mi kezdtük, hanem az önök büszke nemzetének vezetői. És kérem értsék meg, mi nem akarjuk önöket elüldözni innen. A magyar nép,ahogy történelme-1008 éves történelme-alatt mindíg, csak igazságot kér. És azt, hogy ha továbbra is itt maradnak, éljenek magyarként. Mert ez itt-még-Magyarország. És szlovákként Szlovákiában kell élni, nem itt.

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://hilts.blog.hu/api/trackback/id/tr37769786

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Démon 2008.11.20. 22:54:57

Lesz, lesz, lesz, csak azért is lesz
Hegyen-völgyön lakodalom ünnep lesz
"Lesz, lesz, lesz, csak azért is lesz
Miénk lesz még Kassa, Pozsony, Eperjes
Akárhogy is berzenkednek, acsarkodnak, hetvenkednek
Erről majd a magyar virtus tesz, tesz, tesz
Lesz, lesz, lesz, csak azért is lesz
Ez az ország újra, csak a miénk lesz!"
süti beállítások módosítása