Magyarent Evil

Életem élményei(akkor is ha nem túl sok)ill. a mindennapjaim az életben, a világban.És persze minden,ami történik manapság-vagy majdnem minden..........

Friss topikok

  • MisuOfTheClan: egyszerűen nem hiszem el hogy a hülye fajtád nem tud eltelni olyan magyar emberekkel akiket lenézh... (2011.05.13. 09:06) Viperaveszély
  • Alister: "emlékezni akarok azokra, akik 64 éve értünk haltak meg" He? Ezt te sem gondold komolyan, ugye? 1.... (2009.02.18. 23:52) Ünneplem a Becsület napját, és Hitlert is tisztelem...
  • Xinaf: Hááát... ma a Veszprém-Leon meccs alatt több román is idézte a Magyar Himnusz sorait: "Isten, áld ... (2009.02.15. 17:16) Az emberség másik foka
  • BOSSZUSZOMJ: A JOGOKAT FELEJTSÜK EL, LOPNI SEM LEHET TILTJA AZT IS A TÖRVÉNY, MÉGIS AKI TEHETI LOP MINDENKI A M... (2009.02.10. 11:39) Marian Cozma biztos magát szúrta le...
  • Hilts: hatláb: pontosan az ilyen emberek miatt tartunk itt,ahol tartunk mint te. A többség-igen, te is-me... (2009.02.07. 14:07) Szlovákia is not an Blockbuster

Linkblog

HTML

HTML

http://s4.bitefight.hu/c.php?uid=97085

2009.02.08. 12:22 Hilts

Marian Cozma biztos magát szúrta le...

Mert hogy cigánybűnözés nincs. Ugye Gyurcsány úr, ugye Kuncze úr,ugye Gusztos úr?

Az éjjel CIGÁNY elkövetők megkéselték az MKB Veszprém férfi-kézilabda csapatának 3 tagját egy veszprémi szórakozóhelyen. Marian Cozma a kórházba szállítást követően belehalt sérüléseibe, Zsarko Sesum koponytörést szenvedett, Ivan Pesic-et pedig úgy vesén szúrták,hogy rögtön ki is kellett venni a sérült szervet. Az indítétkokról máris többféle verzió látott napvilágot:
 

a) az elkövetőknek lerendeznivalója volt egy másik-kövér!-emberrel,akit már nem találtak ott, és összetévesztették a magas és vékony! Marian Cozmával
b)az elkövetők kinézték maguknak Cozma barátnőjét, és meg akarták ,,szerezni"
c) az elkövetők fizetés nélkül akartak távozni, és azt ezt szóvá tevő pultos hölgyet kezdték inzutálni, akinek a védelmére kelt a három kézilabdás.
 

Akármelyik is az igazi verzió, MINDHÁROM CIGÁNY ELKÖVETŐKRE VALL!!!!!

Pedig a kézilabdás fiúk egy igazán örömteli eseményt akartak megünnepelni: csapattársuk, Iváncsik Gergő gyermekének a megszületését. De nem lehetett, nem engedték nekik.
Ezek után kérdezek mindenkit: mire várunk még? Megvárjuk,amíg mindennapossá válnak az ilyen események? Tömjük továbbra is a cigányokat pénzzel? Hagyjuk, hogy folytassák a mocskos dolgaikat?

A fajvésők ezt tennék,ezt fogják tenni. Itt az idő,hogy megállítsuk őket, és oda ktegyük a romákat,ahová valók: az állatias szolganép szintjére.

 

12 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://hilts.blog.hu/api/trackback/id/tr60929879

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hiszékeny 2009.02.08. 19:15:49

Mind ez borzasztó!
Szóhoz sem tudok már jutni a döbbenettől, hogy emberek ilyet megtesznek!!! Ezek állatok, rohadék állatok! Remélem nagyon hamar elkapják őket!...bárki is volt!!!

zaltee · http://www.nevemzolika.blogspot.com 2009.02.08. 21:32:32

Sesum édesapja 300 veteránnal érkezik Magyarországra, hogy kivégezze a fiát inzultálókat!

vasszoli.blog.hu/2009/02/08/sziven_szurtak_marian_cosmat_a_ciganyok

Kivlov 2009.02.08. 21:35:08

főbe kell lőni ezeket a tetűket, aztán belökni mind a Dunába, hagy vigye a víz. Jöjjenek csak a szerb kommandósok!!! 1-2 cigót fel kell lógatni a nagyobb városok főterein, a többi majd elgondolkozik, hogy mit csinál, hogy csinál.

kovk 2009.02.08. 22:38:52

Balkáni, barbár eszközökkel kell ellenük fellépni. Elég nagy szégyen, hogy Magyarországon a szerbeknek kell rendet tenni. De nem baj, legalább valaki megcsinálja.

Érdekes, hogy a rendőrség a magyar tüntetőknek zokszó nélkül kilövi a szemét, az ilyen gyilkos tetveknek meg haja szála sem görbül.

Tűzoltó___ 2009.02.09. 00:20:53

Kiirtani az összeset! Nem kár értük, pusztuljon mind! Mocskos cigányok.

laci 12 2009.02.09. 10:00:49

Soha nem írtam blogokba,de a vasárnapi eseményeken egyszerűen nem tudok túllépni!!!!!A hírek első hallatán tudtam CIGÁNYOKRÓL van szó. Mint ahogyan azt miskolci rendőrkapitány is mondta válaszul arra az idióta kérdésre hogy az elkövetés módja UTAL A cigánybűnözésre.....de ilyet nálunk nem szabad mondani,mert............. Ez az állam nem is akar ill. nem is tud tenni semmit a cigánybűnözés megfékezése érdekében,mert ugyebár nincs is ilyen és amíg egy volt pénzügyminiszterből ún. titokvédelmi miniszterré avanzsált hozzá nem értő embert ültetnek oda ne is várjunk csodát!!! Benyomnám abba a közegbe ahol ugye nincs cigánybűnözés és egy hónappal később kíváncsi lennék arra a buzi mosolyára.Addig is a cigányoknak mindent lehet mind a mellet hogy az állam kinyalja seggüket. Arról meg ne is beszéljünk,hogy rájuk elpazarolt pénzekből mi-minden másra lehetne költeni. De ez is jár nekik. A fehérember pedig dögöljön meg az utcán???
Miért nincs népszavazás ebben a kérdésben???? Garantált lenne a siker.

laci 12 2009.02.09. 10:02:55

@vasszoli_6: örömmel töltene el ha ez így lehetne

baba32 2009.02.09. 19:01:12

3 ember cselekménye nem 10 millió magyar bűne , azé a 3 emberé aki tette s itéljék el öket azért amit elkövettek, DE másokat más cselekményéért ne itéljünk el ne általánosítsunk , ha roma ha nem roma!!!!
Gyözi nem roma származású,Raffael félig roma származású de mindhárman magyar állampolgárok , én is magyar állampolgár vagyok büntetlen előéletű ezek után ha kimegyek Romániába,szerbiába elitéljenek mert magyar vagyok 3 ember miatt kérdem énnnn? Nem és nem.
Nem szabad soha általánosítani !!!!!!!
Öszinte részvétem s együttérzésem az elhúnyt kézilabdázó családjának s klubjának!

Hilts 2009.02.09. 19:32:08

Köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat,és mindenkivel egyet is értek, kivéve baba32-őt.

baba32: Ezek nem magyarok, nem érdemlik meg,hogy magyarok lehessenek.Ezek állatok, és minden bűnöző cigányt az állatok szintjére kéne visszasüllyeszteni. Pusztulniuk kell nekik,és a hozzájuk hasonló bűnöző cigányoknak, és pusztulni is fognak!

zozi75 2009.02.09. 20:32:04

Én úgy vélem,hogy bekéne hozni a Roma Vajda kötelezőséget.És a Vajdáknak kellene rajtuk itélkezni és megoldani a büntetést. Csak sajnálatos,hogy bezzeg a "Halálbüntetést" eltörölték,pedig annak lenne visszaható ereje !!! De sajnos ez lehetetlen,mert az emberiségi jogok fontosak.De annak a kézilabdázónak joga volt és lenne az élethez

BOSSZUSZOMJ 2009.02.10. 11:39:11

A JOGOKAT FELEJTSÜK EL, LOPNI SEM LEHET TILTJA AZT IS A TÖRVÉNY, MÉGIS AKI TEHETI LOP MINDENKI A MINISZTEREKIG.....ENYIT A JOGRÓL !!!!
A CIGÁNYKÉRDÉSRŐL!...SOHA SEM TUDTUK MEGOLDANI A CIGÁNYOK TÁRSADALOMBA BEILLESZKEDÉSÉT !...SOHA!... A KÁDÁRKORSZAK IS TELE VOLT MEGOLDATLAN CIGÁNYKÉRDÉSSEL!
A CIGÁNYOKKAL SZEMBEN IGENIS MÁS TÖRVÉNYEKET KÉNE FOGANASÍTANI !!!!!!!!!!
VEGYÜK MÁR ÉSZRE, H EGYRE TÖBBET ENGEDHETNEK MEG MAGUKNAK.
A CIGÁNYOK,..KIMONDATLANUL IS MINDENKI TUDJA, HOGY EZ A FAJ AZ EMBERISÉG RÁKFENÉJE..... BŰNÖZŐI HAJLAMMAL, A ZAVAROSBAN ÉRZI JÓL MAGÁT, ERŐSZAKOS, AGRESSZÍV FAJTA, LÁSD MÁR AZ ISKOLÁBAN IS TERRORIZÁLNAK A GYEREKEK ÉS HA A TANÁR NEM ENGEDI, VAGY EMBERHEZ MÉLTÓ KINÉZETET ÉS MAGATARTÁST KÉR ...A SZÜLŐK BESZALADNAK ÉS ÜTNEK-VERNEK..
ÉS EZT FELNŐTTKORBAN IS FOLYTATJÁK, HOGY DOLGOZNI NEM TUDNAK?...AKI AKAR ELMEHET, EL IS MENT , DE A VÉRÉNEK NEM TUD ELLENÁLLNI, MINDENT LOPNAK, A FÜRDŐKBEN , WC-BEN A CRÓMOZOTT RÉZCSAPOKAT, FITTINGEKET, VASAKAT...KINEK KELL AZ ILYEN MUNKAVÁLLALÓ??????
DOLGOZTAM TÖBB OLYAN MUNKAHELYEN, AHOL MI SEM TUDTUNK MÁR FÜRDENI, MERT LEHETETLENNÉ TETTÉK A TISZTÁLKODÁSI LEHETŐSÉGET !!!... HÁÁÁT ILYENEK EZEK A PISZKOS CIGÁNYOK.... ÉS KÉRDEM ÉN, KINEK KELLENEK AZ ILYEN MUNKAVÁLLALÓ ?????......AKI LOP IS, ÉS NEM IS DOLGOZIK, DE KÉNE !!!!
EZT A FAJT SOHA SEM LEHET A RENDES KERÉKVÁGÁSBA TERELNI!..SOHA!!!!!....IGAZÁN RITKA KIVÉTELEK VANNAK EZ IGAZ, DE SAJNOS ELENYÉSZŐ UGYHOGY SZÓRA SEM ÉRDEMES!
AZ ÉN VÉLEMÉNYEM IS AZ, HOGY NYUGODTAN VISSZA LEHETNE ÁLLÍTANI A HALÁLBÜNTETÉST!....HISZ AZ SZENVEDETT CSALÁD IS EZT KIVÁNJA...HALÁLÉRT-HALÁL, EZ VISSZAFOGÓ ERŐ IS LENNE , DE HA NEM AKKOR LEGALÁBB ÖNPUSZTÍTÓVÁ VÁLNA A CIGÁNYSÁG SOKUNK, AZ ADÓFIZETŐK ÖRÖMÉRE, MERT NEM KÉNE ELTARTANUNK ÉS A SZABADULÁSA UTÁN NEM TUDNA TOVÁBB GYILKOLNI ÉS MÁS CSALÁDOKAT MEGROPPANTANI A FÁJDALOMTÓL ÉS EZZEL AZ UTÁLATOT MÉG TOVÁBB SZÍTANI MAGUK ELLEN .....MINDENKÉPP EZ VOLNA A MEGOLDÁS!...DE HA NEM EZ , AKKOR ÖNTÖVÉNYKEZÉS LESZ ÉS CIGÁNYIRTÁS!...ELJÖN AZ IDEJE !!
süti beállítások módosítása