Magyarent Evil

Életem élményei(akkor is ha nem túl sok)ill. a mindennapjaim az életben, a világban.És persze minden,ami történik manapság-vagy majdnem minden..........

Friss topikok

  • MisuOfTheClan: egyszerűen nem hiszem el hogy a hülye fajtád nem tud eltelni olyan magyar emberekkel akiket lenézh... (2011.05.13. 09:06) Viperaveszély
  • Alister: "emlékezni akarok azokra, akik 64 éve értünk haltak meg" He? Ezt te sem gondold komolyan, ugye? 1.... (2009.02.18. 23:52) Ünneplem a Becsület napját, és Hitlert is tisztelem...
  • Xinaf: Hááát... ma a Veszprém-Leon meccs alatt több román is idézte a Magyar Himnusz sorait: "Isten, áld ... (2009.02.15. 17:16) Az emberség másik foka
  • BOSSZUSZOMJ: A JOGOKAT FELEJTSÜK EL, LOPNI SEM LEHET TILTJA AZT IS A TÖRVÉNY, MÉGIS AKI TEHETI LOP MINDENKI A M... (2009.02.10. 11:39) Marian Cozma biztos magát szúrta le...
  • Hilts: hatláb: pontosan az ilyen emberek miatt tartunk itt,ahol tartunk mint te. A többség-igen, te is-me... (2009.02.07. 14:07) Szlovákia is not an Blockbuster

Linkblog

HTML

HTML

http://s4.bitefight.hu/c.php?uid=97085

2008.07.21. 00:35 Hilts

Viperaveszély

Most azonban nem a teleszkópos kis nevelőeszközről lesz szó, hanem a Kunpeszéri viperamentő-akcióról.
Kunpeszéren működik egy titkos viperamentő bázis,a Kunsági nemzeti park jóváhagyásával ás támogatásával. A program célja az, hogy rákosi viperákat tenyésztenek ki, és miután kifejlődtek-most tessék figyelni- szabadon engedik őket!
A program elindítása Péchy Tamás nevéhez fűződik, aki a faj megmentését tűzte ki célul, annál is inkább, mert a rákosi vipera szerinte hungarikum. A szabadon élő viperák száma igen lecsökkent, ez tette szükségessé a program elindítását. ,,Micsoda szép gesztus és nemes cél" , gondolhatnánk.
És most eme ,,nemes program" veszélyei.
Köztudott, hogy a kigyók többsége fél az embertől, és ha erősen dobogunk séta közben, kirérnek az ember elől. A rákosi vipera azonban nem fél az embertől, következésképp meg is támadja az embert-ha arra kerül a sor.
A rákosi vipera mérge nem olyan veszélyes, mint pl.a gaboni viperáé, de egy klassz kis izombénulás simán kitelik tőle is. Ezért a rákosi vipera is igen veszélyes faj.
Kunpeszér lakóit még nem kérdezték meg, mi a véleményük a viperaprogramról, de gyaníthatóan nem fognak nagyon örülni neki. Hát, megtudom őket érteni.

8 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://hilts.blog.hu/api/trackback/id/tr73577417

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hilts · http://www.hilts.blog.hu 2008.07.21. 15:03:30

Én is olvastam a weblapot,és utánanéztem több helyen is ennek a kis állatkának. De ezen írásomat egy olyan cikkre alapoztam, ami helyszínen-Kunpeszéren-készült,tehát a a programban résztvevők elmondásai alapján.

Torquemada 2008.07.21. 22:15:53

Esetleg legközelebb olyan emberrel kellene értekezni aki beszélt olyan emberrel aki olvasott egy olyan cikket amiben idéztek azoktól az emberektől akik ott laknak. Fotelújságírás.

Hilts · http://www.hilts.blog.hu 2008.07.22. 00:25:07

Úgy beszélsz, mint egy Pulitzer-díjas újságíró. Az vagy? Legalább újságíró vagy? Mert ha nem, akkor légyszi ne oktass ki.

Torquemada 2008.07.24. 13:58:02

Ennyire igénytelen vagy magaddal szemben, vagy már most tudod, hogy soha az élteben nem kerülsz a díj közelébe? Amúgy a korrekt tényfeltárás igényének nem előfeltétele a Pulitzer. Egyébként hogyan lennél azzá?

Dioer 2008.08.05. 17:19:44

A kedves Péchy Tamás vigye a saját lakhelyére azokat a ronda csúszómászókat. Kipusztulhatna mind, miért kell megmenteni? Hiányozna valakinek? Én még a vizisiklótól is irtózom. Részben érintett vagyok a Kunpeszéri viperák által.

MisuOfTheClan 2011.05.13. 09:03:34

Te szerencsétlen infantilis dilettáns fasz!!! (csak hogy diplomatikus legyek, nem akarunk összeveszni, ugye) figyelmet akarsz? állj ki lilára festett farokkal a Kossuth térre! Hány éves vagy, 10? a rákosi vipera, ha történetesen olyan mérge lenne mint az erdei csörgőkígyónak, Európa legveszélyeztetettebb gerincese, a természet veszélyes, cry me a river. Mellesleg mindennek amit állítasz vedd nyugodtan az ellenkezőjét, vagy menj el az RTL klubba műsorvezetőnek, ajánlhatom még a Napi Ász vagy a Blikk című vécépapírt mint karrier. Akkor már irtsd ki a fákat is, mert pont ötvenezerszer annyi embert ölnek meg mint ahány viperaMARÁS (száraz, nem halálos) történt az elmúlt 100 éveben!) látszik hogy téged is a tévé nevelt. idióta.

MisuOfTheClan 2011.05.13. 09:06:45

egyszerűen nem hiszem el hogy a hülye fajtád nem tud eltelni olyan magyar emberekkel akiket lenézhet. menjetek vissza az Urálba és alapítsatok egy nagy bunkó országot!!

az ilyen vagyány rettenthetetlen faszfejek verik agyon a vízisiklókat pecázás közben, barbárok.
süti beállítások módosítása