Magyarent Evil

Életem élményei(akkor is ha nem túl sok)ill. a mindennapjaim az életben, a világban.És persze minden,ami történik manapság-vagy majdnem minden..........

Friss topikok

  • MisuOfTheClan: egyszerűen nem hiszem el hogy a hülye fajtád nem tud eltelni olyan magyar emberekkel akiket lenézh... (2011.05.13. 09:06) Viperaveszély
  • Alister: "emlékezni akarok azokra, akik 64 éve értünk haltak meg" He? Ezt te sem gondold komolyan, ugye? 1.... (2009.02.18. 23:52) Ünneplem a Becsület napját, és Hitlert is tisztelem...
  • Xinaf: Hááát... ma a Veszprém-Leon meccs alatt több román is idézte a Magyar Himnusz sorait: "Isten, áld ... (2009.02.15. 17:16) Az emberség másik foka
  • BOSSZUSZOMJ: A JOGOKAT FELEJTSÜK EL, LOPNI SEM LEHET TILTJA AZT IS A TÖRVÉNY, MÉGIS AKI TEHETI LOP MINDENKI A M... (2009.02.10. 11:39) Marian Cozma biztos magát szúrta le...
  • Hilts: hatláb: pontosan az ilyen emberek miatt tartunk itt,ahol tartunk mint te. A többség-igen, te is-me... (2009.02.07. 14:07) Szlovákia is not an Blockbuster

Linkblog

HTML

HTML

http://s4.bitefight.hu/c.php?uid=97085

2008.11.21. 22:18 Hilts

Nomen Est Omen-A Kárpát-Medence kötelez

Szlovákok. Egy nép, amelynek minden a pofájára fér. Hogy miért? Mert hagyjuk.
Hagyjuk azt, hogy a FELVIDÉKI magyar kisebbséget sorozatos megkülönböztetések érjék. Hagyjuk, hogy alapvető jogaik sérüljenek, hogy nap mint nap megalázzák őket. Hagyjuk a szlovák kormáynvezetés folyamatosan a pofánkba szarjon, és ne tartsa meg az ígéreteit, miközben ,,felelős kormányunk" mindent megtesz, hogy kiszolgálja a szlovák vezető politikai réteg igényeit, és az EU-ét. Mindent hagyunk, mindent tűrünk. Mindent elviselünk, és mindent lenyelünk, és ezenközben nálunk a kisebbségeknek lassan olyan jogokkal rendelkeznek, amit az igazi magyar állampolgárok nem kapnak meg.
És a nyelések sorozata valószínűleg folytatódni fog.
Dusan Caplovic szlovák kormányalelnök kijelentette, hogy a Kárpát-Medence kifejezést a magyarok olyan értelemben használják, mint a nácik a Lebensraum(élettér) elméletet a II.Világháború idején. Ergo,-Slota után másodszor- a szlovákok megint lenáciztak minket. Tessék, megkaptuk ami nekünk jár.
Nomen Est Omen.
A név kötelez.
Ha náciként használjuk a Kárpát-Medence kifjezést, akkor nosza, gyerünk szerezzünk magunknak életteret! Szerezzük vissza Felvidéket! Állitsuk fel a a haláltáborokat, és tüntessük el benne az összes szlovákot! Nekik ez nem lenne meglepő,hiszen szerintük nácik vagyunk! Én azt mondom, rajta! Ha nácinak gondolnak minket, viselkedjünk is úgy! De csak velük szemben ! Ferenc testvér szvaival élve: ,, Gyerünk,csináljuk meg! Csináljuk meg!"
És kérem, ha az nácizmus, hogy én a Kárpát-Medence szót használom, akkor én bizony büszke vagyom nemzetiszocialista kötődésemre!

Ja és még valami: A szlovákok a ,,Szlovákia" kifejezést egy jogalap nélkül lézető államra használják, amit pont a nácik hoztak létre 1939-ben. Tehét én nem vagyok hajlandó a Felvidékre a ,,Szlovákia" kifejezést használni.

9 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://hilts.blog.hu/api/trackback/id/tr35782031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Xinaf · http://publikal.blog.hu/ 2008.11.22. 12:55:24

Hm... lassan beszélgetnünk kéne a témáról, mert kezdesz határozottan rossz irányba menni.
Crapshusenko, szlovák minősített hegesztő, aki Pozsony mellet él, nem hiszem hogy konkrétan lenácizott minket. Ezenkívül sem hiszem, hogy értékelnéd, ha a magyar népet egy az egyben a kormány kijelentései alapján minősítenék középeurópában...
Amúgy a kormányunk pontosan miben is támogatta a szlovák vezetést?

Hilts · http://www.hilts.blog.hu 2008.11.22. 13:24:37

Xinaf, nyugi nem leszek náci, és nem is voltam az soha. Egyszerűen felháborít, ami a tótoknál folyik, és az,hogy ennyi minden a pofájukra fér.
A kormányunk miben támogatja a szlovák kormányt? Adatokat szolgáltatnak ki nekik a magyar drukkerekről, végrehajtjuk azt a 6 pontos szart...miközben ők sorozatosan a pofánkba sz*rnak.

Xinaf · http://publikal.blog.hu/ 2008.11.23. 18:26:54

Na állj... sose állítottam, hogy náculsz. És ha igen, az is a te privát dolgod, én bele nem szólok.
Viszont én (újságíró hallgató forever) azt is tudom, hogy Fico az európa parlamentben szó szerint futva menekült Gyurcsány elől, mert az számonkérte rajta a DAC-SLOVAN meccset. Bizony ám! Ezenkívül a magyar állam NEM fogadott el semmiféle ócska szlovák magyarázatot. Szerintem ne higyjük azt, hogy Gyurcsány maga a sátán. Ő egy szerencsétlen, aki jót akar, és hülye hozzá. Nincs semmiféle összeesküvés, nem az a célja, hogy bárhol és bármikor a magyaroknak ártson. Ezt hidd el. Tomcat bácsi is megmondta!

Hilts · http://www.hilts.blog.hu 2008.11.23. 18:44:25

Xinaf vigyázz, a balliberális média ártó hatása mindenhol jelen van...Gyurcsány szerencsétlen, ez teljesen igaz, de igenis célja, hogy a magyaroknak ártson. Elárulta a magyarokat, az országot, a saját népét! Jobb demokráciákban ezért életfogytiglani börtön jár. Tomcat-nek pedig nem nagyon adok a véleményére, mióta úgy minősítette '56-ot, ahogy...Fico pedig nem menekül Gyurcsány elől, csak röhög rajta, ahogy egész Európa. Tegyük hozzá, van is miért.

Xinaf · http://publikal.blog.hu/ 2008.11.24. 16:09:19

Hm... a bombagyárat is olvasod néha, vagy csak a kurucra adsz? Csak mert Tomcat azt vagy 4 éve írta, és nem ő látja így, hanem egy átlagos 20 éves...
Nem kéne mindent bevenni, amit adnak!

Hilts · http://www.hilts.blog.hu 2008.11.24. 17:35:01

Akár most írta,akár 4 éve,gusztustalannak tartom. Különben pedig változásra van szükség, vagy még rosszabb lesz a helyzet.

Xinaf · http://publikal.blog.hu/ 2008.11.24. 18:44:03

Ismét írom, kiemelten: azt írta le, hogyan látja egy átlagos huszonéves 56-ot.
Változásra van szükség, ez igaz. És tényleg Budaházy vagy Toroczkai lenne a megfelelő változás?
Esetleg minden szlovákot kibelezni, legyen az akár nő, férfi, gyerek, csecsemő, nemzetiszocialista, globalista, válalkozó szellemü, vagy humanista?

Nem kötekedésként, tényleg érdekel, szerinted mi lenne a megfelelő változás? De ezt talán külön cikkbe írd meg!

molaris 2008.11.25. 12:18:49

Caplovic b+, mégse hívhatjuk Szvázi- földnek. Vagy a Kárpátok neve a jövőben változni fog, vagy Caplovic megy az idegosztályra.

Démon 2008.11.25. 22:33:42

A szlovákok hülyék! Agymosott barmok, akik mindent elhisznek! Rajtuk már nem lehet segíteni. A halálukkal csupán enyhítenénk a szenvedéseiken. Felvidék magyar és az is marad.
süti beállítások módosítása