Magyarent Evil

Életem élményei(akkor is ha nem túl sok)ill. a mindennapjaim az életben, a világban.És persze minden,ami történik manapság-vagy majdnem minden..........

Friss topikok

  • MisuOfTheClan: egyszerűen nem hiszem el hogy a hülye fajtád nem tud eltelni olyan magyar emberekkel akiket lenézh... (2011.05.13. 09:06) Viperaveszély
  • Alister: "emlékezni akarok azokra, akik 64 éve értünk haltak meg" He? Ezt te sem gondold komolyan, ugye? 1.... (2009.02.18. 23:52) Ünneplem a Becsület napját, és Hitlert is tisztelem...
  • Xinaf: Hááát... ma a Veszprém-Leon meccs alatt több román is idézte a Magyar Himnusz sorait: "Isten, áld ... (2009.02.15. 17:16) Az emberség másik foka
  • BOSSZUSZOMJ: A JOGOKAT FELEJTSÜK EL, LOPNI SEM LEHET TILTJA AZT IS A TÖRVÉNY, MÉGIS AKI TEHETI LOP MINDENKI A M... (2009.02.10. 11:39) Marian Cozma biztos magát szúrta le...
  • Hilts: hatláb: pontosan az ilyen emberek miatt tartunk itt,ahol tartunk mint te. A többség-igen, te is-me... (2009.02.07. 14:07) Szlovákia is not an Blockbuster

Linkblog

HTML

HTML

http://s4.bitefight.hu/c.php?uid=97085

2008.08.16. 23:21 Hilts

De régen nem írtam már...

Hogy miért? Mert az elmúlt három hetet a Balatonon töltöttem, és jelentem, ma visszatértem Budapestre.
A vakáció a szupernél is szuperebb volt, két hét az unokatesómmal-és családjával-majd még egy hét anyukámmal. Sajnos ez az utolsó hát már nem volt annyira klassz,mivel sikerült összeszednem egy klassz kis középfülgyulladást, így most is-miközben írom e sorokat-hallgatom a non-stop sípolást a fülemben, mely egyébként klasszul el is van dugulva a  gyulladástól.
Azért történtek jó dolgok is személyemmel, például hogy betöltöttem a 20.-dik életévemet. Jött sok szép ajándék, sok kellemes perc a szeretteimmel, és mire hazaértem, még egy galéria is kinőtt a szobámban..:)
Mindent egybevetve, nagyon jó nyár volt ez is. Mostmár viszont megállíthatatlanul közeledik a szeptember, és az új tanév, ami számomra egy államvizsgát is tartogat. De jó lesz..:S És mostantól újult erővel blogolás!

És még két hét ,,pihenés".

20 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://hilts.blog.hu/api/trackback/id/tr65619192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Torquemada 2008.08.22. 19:40:12

Ne máá bazmeg! Ennél még a Khadás poszt is jobb volt. Ennyit nyavajogni jujj. Dobjál már valami igazi témát. Ez poszt olyan mint anno a nagyim csak ő még kis lakattal zárható naplóba írta a mondókáját és persze mindezt pár évvel fiatalabb korában mint te.
Persze maradhat ez téma - te - de akkor vedd kicsit cukin nyafogósra.

Bocs a késésért itt van a rajonótábor.
Ölellek buzillak.

Hilts 2008.08.22. 21:40:11

Torque,te mindig tudsz újat nyújtani. Mindig megnevettetsz.:)

Torquemada 2008.08.25. 10:28:19

Mások is így vannak ezzel akik olvassák a blogodat. Gondolj bele milyen jó is ez neked. Akár tanulhatnál is belőle.

Apropó. Ha már a felsőoktatásban lézengsz kellene egy illemóra is, mert amit a szüleid tanítottak biztos kiesett a buksidból. Legközelebb ha bemész valahová és rádköszönnek akkor illendő azt viszonozni.

Mit gondol erről Pulitzer úr?

Hilts · http://www.hilts.blog.hu 2008.08.25. 11:30:21

,,Legközelebb ha bemész valahová és rádköszönnek akkor illendő azt viszonozni."

Konkrétan mire gondolsz?

Xinaf · http://publikal.blog.hu/ 2008.08.26. 22:11:16

Mekkorát röhögnék, ha kiderülne, hogy valami félreértésről van szó, és Torquemada összekeveri valakivel Hilts-t:)
Ez most amúgy nem ellenséges írás egyikőtök felé sem... de tényleg poén lenne, nem?:)

KungLao 2008.08.26. 22:24:59

Konkrétan arra amikor a kapu után felmész az előtérbe és jobbra elindulsz az emeletre. Hm?

Xinaf. Nem keverem össze senkivel.

Hilts 2008.08.27. 13:00:48

Oké,akkor ezek szerint te is a Demokrata körül mozogsz. De most már tényleg elárulhatnád, hogy ki vagy:)

Torquemada 2008.08.28. 11:06:04

Az aki megtanult köszönni, és nincsen a zsebében Pulitzer. Szóval veled fel sem vehetem a versenyt.

Hilts · http://www.hilts.blog.hu 2008.08.28. 12:38:22

KungLao,Torqueamada, vagy akárki ki is vagy...ködösíts nyugodtan, engem nem érdekel. Viszont arra kiváncsi lennék, hogy akkor is előkerültél volna, ha nincs az az ominózus bejegyzés. És sosem állítottam, hogy jobb vagyok nálad, meg hogy van Pulitzerem. De mindegy mondom, nem érdekel.

Xinaf · http://publikal.blog.hu/ 2008.08.28. 14:06:21

Oké, elnézést... úgy tűnik, csipkelődésnek hittem valami komolyabbat... sorry, a személyes vitákból inkáb kimaradok.
Hlts: a bejegyzéseidre azért majd reagálok.

Torquemada 2008.08.29. 11:37:02

Xinaf. Nincsen személyes vita, csak a barátod nagy orcával olyat állított amit ha kicsit megfontoltabb, akkor nem tesz. Miután lebukott akkor átment bocsánatkérőbe - ami mellesleg a kutyát nem érdekli és ha jól látom semmilyen hátrányt nem szenvedett a balgasága miatt - ám a mai napig nem tudja, hogy mi az igazi hiba amibe beleesett. Kár, hogy ilyen egocentrikus, így viszonylag kicsi az esély arra, hogy valaha magától rá jönne. Én próbálkoztam, de ő a látszólag símább utat választotta. Kár. Mert így újra elköveti majd.

Xinaf · http://publikal.blog.hu/ 2008.08.29. 23:51:00

Torquemada:
Amúgy ez a sztori engem mindenképpen érdekelne a te nézőpontodból. A demokratás dologról Hilts-el nem tudtam személyesen beszélni, csak azt tudom, amit a blogba leírt. Ha máshova nem, a xinaf@citromail.hu e-mail címre elküldhetnéd, te mit és hogyan látsz.

Torquemada 2008.08.30. 23:09:44

Xinaf

Erről nincsen mit tudni. A tényeket tudod, semmi egyéb nem történt csak ezen a blogon napvilágot látott egy piti rágalomnak is nehezen nevezhető szösszenet amit történetesen megtalált valaki az említett laptól. A többi itt nyomonkövethető, csak idő és türelem kell ahhoz, hogy végig olvasd a kis diszkussziónkat.

Egy bibi van csak., Az említett írás elkövetője úgy válaszolja meg a feltett kérdéseket, hogy a fejét a homokba dugja. Ez egy darabig működik, de valaki egyszer megelégeli és miközben ő a homokban semmit nem lát addig felszínen kilógó seggét irgalmatlanul szétrugják. A másik gond ott lesz, hogy akkor sem fogja érteni, hogy miért is történt mindez.

A kérdés az, hogy előbb-utóbb elkezdi magában is keresni a hibát, vagy haragban marad a világgal és vállalja, hogy rojtosra rugdosság a tomporát.

Jelenleg azt mondanám rá, hogy iskolába jár, de nem tanul és nem okos ember, pedig láthatóan van esze.

Hilts · http://www.hilts.blog.hu 2008.08.30. 23:24:12

Torquemada, KungLao, vagyis a névtelenség hercege...Eddig nagyon jókat röhögtem a vicces kis kommentjeiden, de most már tényleg kezd sok lenni. Ki vagy te, hogy minősíts engem, hogy megítélj ismeretlenül? Ki vagy te, hogy ítéletet mond felettem? Nagyon jól minősítgetsz anonim módom,tisztára úgy érzem, mintha a második apám lennél(azért nem anyát írtam, mert vélhetően fiú vagy),de hálisten nem vagy az. Légyszíves kímélj meg minden további jótanácsodtól és minősítésedtől, legalább addig, amíg el nem árulod ki vagy.

Hilts · http://www.hilts.blog.hu 2008.08.30. 23:25:36

Ja, én haragban senkivel, se veled, se a világgal. Jelenleg azt mondanám rád, hogy idegesítő kis szálka vagy a szememben.

Torquemada 2008.08.31. 16:04:45

"...Ki vagy te, hogy ítéletet mond felettem? Nagyon jól minősítgetsz anonim módom,.."

Itt utalnék arra a bizonyos posztodra. A szálka kifejezés jól jön már csak az a kérdés, hogy itépnéd azt a gerendát?

Tudod; NASA, Mars, űrkutatás

Emlékszel még vagy töltsem fel ismét?

Ki vagy te... apám ehhez kell arc.

Hilts · http://www.hilts.blog.hu 2008.08.31. 22:24:40

Igen itépném... ajánlanám a helyesírási szótárt:)

Torquemada 2008.09.01. 11:33:15

A nagy újságíró ráugrott a lényegre. Már csak az a kérdés, hogy ezen a jóérzésű ember sírjon, vagy nevessen. Nem szeretnélek elkeseríteni, de ennyire érvek nélkül, a saját nagyságod fényében fürdőzve nem kellene ilyen csúnyán kioktatnod. Ejj mester! Tanítsál még!

Egyből hasznosítanám is kommunikációs stratégiádat:

"...Sajnos ez az utolsó hát már nem volt annyira klassz..."

Ebből is látszik mennyire ott van az a gerenda.

Kicsit gyúrjál még arcra.

Hilts · http://www.hilts.blog.hu 2008.09.01. 22:31:11

,,nem kellene ilyen csúnyán kioktatnod."
Ó, és aztán meg miért nem? Mert te annyi mindent letettél az asztalra?:)
Ejnye,ejnye barátocskám. Előbb rukkolj elő az eddigi eredményeiddel,aztán majd beszélgetünk.

Torquemada 2008.09.02. 17:31:35

Írjak egy blogbejegyzést amiben megvádollak azzal, hogy lenyúltad az anyagomat aztán utána pariban leszünk? Az már számodra tárgyalási alap? Tudod az, hogy folyamatosan hárítasz és tereled "fentről" a témát még nem teszi lezárttá azt a pár kérdést amit itt időközben feltettem. Itt van például ez is: hilts.blog.hu/2008/08/19/azert_tulzasba_ne_essunk#comments

Konkrétumokkal nem szolgálsz, csak kiböffentettél valamit. Ez kicsit kevés lesz az újságíráshoz. Az nehezen megy, hogy leírsz valamit csak azért mert te úgy gondolod és akkor az úgy is van mert csak. Ez puszta egoizmus, vagy lehetne publicisztikai is, de azt szintén próbálják érvekkel alátámasztani mégha időnként erőltetve is de legalább a látszatra ügyelve. De valljuk be ahhoz műfajhoz mindketten kis senkik vagyunk, bár ha így folytatod akkor még lehet, hogy az leszel egykoron, de a jelenlegi írásaid és reakcióid alalpján én akkor az "ismert publiciszta és demagóg megmondóember" titulussal írnálak le. Hogy miért? Ismét csak hadd használjam briliáns fegyvertárad (kommunikációt tanulsz ugye? Eddig kár a bele ölt energia) Csak mert!
süti beállítások módosítása