Magyarent Evil

Életem élményei(akkor is ha nem túl sok)ill. a mindennapjaim az életben, a világban.És persze minden,ami történik manapság-vagy majdnem minden..........

Friss topikok

  • MisuOfTheClan: egyszerűen nem hiszem el hogy a hülye fajtád nem tud eltelni olyan magyar emberekkel akiket lenézh... (2011.05.13. 09:06) Viperaveszély
  • Alister: "emlékezni akarok azokra, akik 64 éve értünk haltak meg" He? Ezt te sem gondold komolyan, ugye? 1.... (2009.02.18. 23:52) Ünneplem a Becsület napját, és Hitlert is tisztelem...
  • Xinaf: Hááát... ma a Veszprém-Leon meccs alatt több román is idézte a Magyar Himnusz sorait: "Isten, áld ... (2009.02.15. 17:16) Az emberség másik foka
  • BOSSZUSZOMJ: A JOGOKAT FELEJTSÜK EL, LOPNI SEM LEHET TILTJA AZT IS A TÖRVÉNY, MÉGIS AKI TEHETI LOP MINDENKI A M... (2009.02.10. 11:39) Marian Cozma biztos magát szúrta le...
  • Hilts: hatláb: pontosan az ilyen emberek miatt tartunk itt,ahol tartunk mint te. A többség-igen, te is-me... (2009.02.07. 14:07) Szlovákia is not an Blockbuster

Linkblog

HTML

HTML

http://s4.bitefight.hu/c.php?uid=97085

2008.10.10. 01:33 Hilts

Cím(ze)tes gazember...

Ez a Demszky. Körülbelül arra sem méltó, hogy Kárpáti György cipője sarkáról lenyalja a kutyaszart.
Kárpáti György 3-szoros olimpiai bajnok vízilabdázónkról kiderült, hogy évtizedekeig III/III-as ügynök volt. Ugyan ez még nincs teljesen bizonyítva, de vannak rá utaló nyomok. Ettől függetlenül Demszky rögtön megszülte a témához kapcsolodó bölcsességét: ha Kárpáti ügynök volt,akkor ne vegye át a díszpolgári címet,ami teljesen megérdemelten járna neki. Kárpáti erre kijelentette, hogy neki Demszky kezéből semmi nem kell, és hogy nem méltó a kézfogására sem. Hát kérem, én mélységesen egyetértek vele. Honnan veszi magának a bátorságot ez a féreg, hogy egy 3-szoros olimpikont így sértegessen? Aki komoly érdemekkel öregbítette a magyarok hírnevét a világban? Igaz ezt Demszky is megteszi a 4-es metróval, csak míg ezen a fejlett államokban-és mostmár a nem fejlettekben, lásd Románia-dőlnek a röhögéstől, addig Kárpáti és társai érdemei előtt akkor is,és még ma is meghajol a világ.
Demszky ezzel szemben mit tud felmutatni,a városromboló tevékenységén kívül? Csak nem azt, hogy a rendszerváltáskor ő keményen megsínylődött a börtönben? Sírjunk a meghatódottságtól, és tüntessük ki.
Sok híres emberről derült ki, hogy ügynök volt. Novák Dezsőről, a Fradi, és a válogatott edzőjéről, vagy pl. Vikidál Gyuláról. De ők mind komoly érdemekkel büszkélkedhetnek, és lehet hogy ügynökök voltak, de attól még lehetnek jó emberek.
Nem úgy,mint az ilyen Demszky-féle férgek, akik a szájukra merik venni őket.

9 komment · 1 trackback


A bejegyzés trackback címe:

https://hilts.blog.hu/api/trackback/id/tr37706145

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Propeller 2008.10.10. 01:37:29

Cím(ze)tes gazemberHogy meri Demszky a szájára venni Kárpátit?

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

NTLN 2008.10.10. 06:35:00

Védd csak, a Ti ügynökötök mááás.
Csak halkan jegyzem meg, hogy Demszky szembe ment azzal a rendszerrel, amit Kárpáti olyan hűen védett, és támogatott a spicliskedésével.
Ha nincs Demszky (meg Fodor, Orbán, stb), akkor te most lehet, hogy nem irogathatnál ilyen marhaságokat, mert jönne egy Kárpáti, és felnyomna...

Hilts · http://www.hilts.blog.hu 2008.10.10. 11:10:20

El sem hiszed mekkora öröm nekem,hogy megismerhetek egy Demszky-támogatót. Mert a hétköznapi életben egy támogatója sincs,akik meg vannak, azok letagadják, hogy rá szavaztak...mondjuk ez teljesen érthető.
Demszky szembe ment azzal a rendszerrel,ezt aláírom. És most mégis azokkal játszik egy csapatban, akik az akkori rendszer hű emberei voltak, vagy kötődnek hozzájuk.

NTLN 2008.10.10. 19:23:57

Ezerszer lerágott csont, hogy a Fideszben mennyi egykor pártfunkci ül, akik az akkor rendszer hű támogatói voltak. Martonyi, Stumpf, Kövér, stb, stb. Mögöttük meg tapsol Vikidál, Kárpáti, Novák, soroljam még?

Hilts · http://www.hilts.blog.hu 2008.10.10. 19:50:47

De ők legalább nem keveredtek össze az Gyurcsány-Dobrev-Apró féle csürhével...
Egyébként meg akit akkor beszerveztek ügynöknek, nem nagyon tudott más eshetőség közül választani. Így ment akkor ez...adjunk hálát az égnek,hogy ma nem így van, és reménykedjünk, hogy nem is lesz soha többé.

Démon 2008.10.11. 00:11:57

Gábor Demszky must die!!!

NTLN 2008.10.13. 11:39:29

Hogy ne keveredtek volna?? Teljesen felesleges ez az elvakult fekete/fehér gondolkodás. Martonyi János MSZMP tag MINISZTERHELYETTES volt a rendszerváltás előtt, Stump szintén MSZMP-s,a Hazafias Népfront alelnöke, de volt ott Mikola, Fónagy, Matolcsy, Boros, Járai, és sorolhatnám. Mind olyan, aki a rdszváltáskor csöndben átszivárgott máshova. Apropó Dobrev, ő is véres kommunista volt? No itt látszódik, hogy sablonokat nyomsz, nem érveket.

NTLN 2008.10.13. 11:54:39

Az ügynökdologról még valami. Ha kicsit utánaolvasol, Pl. Szőnyei Tamás könyvében (Nyilvántartottak), leírja, hogy az az ügynök, aki nem jelentett lényegi infókat, félreinformált, esetleg megvolt a veszélye, hogy lebuktatja a szervezetet, ejtették, leépítették, nem alkalmazták tovább. Kb ennyi.
Namármost ha valaki 20 évig folyamatosan jelentett, azt ugye biztosan folyamatosan fegyverrel kényszerítették, ugye?
"tartótisztje ekkor elégedettségét fejezte ki az ez idő tájt a kémelhárítás kötelékében dolgozó "Halasi" fedőnevű ügynök ténykedése fölött. "

Másik jó példa erre Kaposvár fideszes polgármestere, Szita K., társadalmi megbízott (TMB), aki a saját nővérét felnyomta a jelentéseiben - önként és dalolva.

Fel kellene fogni, hogy az ügynökök többsége egész egyszerűen a könnyebb utat választotta a boldoguláshoz (mint pl az említett könyvben Fogarasi János, a Metro egykori billentytűse, aki így hivatalosan kijuthatott külföldre zenélni, ami akkoriban nagy szó volt. Az, aki nem vállalta a besúgást, pl. Nagyferó - ugyan nem utazhatott, lemezt sem csinálhatott , de ma bele tud nézni a tükörbe. Kárpáti meg nem.)

Hilts · http://www.hilts.blog.hu 2008.10.13. 12:46:23

Rendben, majd meglátjuk mi az igazság. Dobrev-ről pedig annyit: az apja benne volt a II.János Pál elleni merényletben,amit köztudottan a bolgár titkosszolgálat szervezett-mémi segítséggel. Ezért volt az, hogy amikor El Qró és Klárikám tiszteletét tette a pápánál, a svájci gárdisták egy határozott mozdulattal tettél össze az alabárdjukat Dobrev előtt, finoman jelezve, hogy ,,ide aztán be nem jössz!"

NTLN 2008.10.14. 09:42:44

Legendák, legendák :) Mi lenne veletek a legendák nélkül?

Ajánlom figyelmedbe a következő képet, annak is a bal oldalát, Hiller mellett, a legközelebb a pápához:
gss.mssgov.ionlab.net/domain2/files/modules/module15/18957F5D1E3F8F2B.jpg

Illetve egy tudósítást a hiradó oldaláról (talán még a video is megvan valahol):
www.hirado.hu/cikk.php?id=13287

"Ezt követően a vatikáni protokollszabályok szerint bemutatták a pápának a miniszterelnök feleségét, Dobrev Klárát, továbbá a magyar delegáció tagjait..."

Gondolom te is hasonló forrásokkal tudod bizonyítani az igazad:)

(Persze arra még nem is tértem ki, hogy apák bűneiért fiúk/lányok felelősségre vonhatók-e. A legegyszerűbb példa, ha belegondolsz, Te hogy éreznéd magad, ha felmenőd bűne csapódna rajtad egész életeden keresztül??
Apropó, Hírtv-n rendszeresen látni Kun Miklós történészt. Róla mit gondolsz, milyen embernek tartod?
süti beállítások módosítása