Magyarent Evil

Életem élményei(akkor is ha nem túl sok)ill. a mindennapjaim az életben, a világban.És persze minden,ami történik manapság-vagy majdnem minden..........

Friss topikok

  • MisuOfTheClan: egyszerűen nem hiszem el hogy a hülye fajtád nem tud eltelni olyan magyar emberekkel akiket lenézh... (2011.05.13. 09:06) Viperaveszély
  • Alister: "emlékezni akarok azokra, akik 64 éve értünk haltak meg" He? Ezt te sem gondold komolyan, ugye? 1.... (2009.02.18. 23:52) Ünneplem a Becsület napját, és Hitlert is tisztelem...
  • Xinaf: Hááát... ma a Veszprém-Leon meccs alatt több román is idézte a Magyar Himnusz sorait: "Isten, áld ... (2009.02.15. 17:16) Az emberség másik foka
  • BOSSZUSZOMJ: A JOGOKAT FELEJTSÜK EL, LOPNI SEM LEHET TILTJA AZT IS A TÖRVÉNY, MÉGIS AKI TEHETI LOP MINDENKI A M... (2009.02.10. 11:39) Marian Cozma biztos magát szúrta le...
  • Hilts: hatláb: pontosan az ilyen emberek miatt tartunk itt,ahol tartunk mint te. A többség-igen, te is-me... (2009.02.07. 14:07) Szlovákia is not an Blockbuster

Linkblog

HTML

HTML

http://s4.bitefight.hu/c.php?uid=97085

2008.09.24. 20:00 Hilts

Miért?

Hogy miért vannak tüntetések? Miért vannak szélsőjobbos megmozdulások? Miért alakult meg a Magyar Gárda? Hát ezek miatt!


Da: Kovács Tamás

Oggetto: Mai nap  (2008.08.15.-i) megtörtént bűncselekmény  

Kedves ismerőseim, barátaim!

Parlamenti képviselők!

(ezt a levelet a Parlamentben tevékenykedő összes  frakciónak is elküldöm (a frakciók betűrendes sorrendjében), mivel e-mail  címük publikus, és a Miniszterelnök úrnak) 

Amit most írok, az  MA, 2008. augusztus 15.-én MEGTÖRTÉNT, Magyarországon, Budapesten, fényes  nappal.

Akivel történt, a fiam, aki nem FÉLŐS, nem egy  gyenge legény, ám tenni ma már ő sem mert semmit!

A  történet másik szereplője: EGY MOCSKOS  CIGÁNY!!!!!!!!!!!!!!

Helyszín: Budapest, XI.ker. Móricz Zsigmond  körtér, 56-os villamos

Időpont: 18 óra (még fényes  nappal!!!)

Ez a mocskos söpredék, tetű cigány odament a  villamoson a fiamhoz, és közölte vele, ha nem akar magának bajt, mondja  meg, mennyi pénz van most nála, és azonnal adja oda, ha élni akar. Nála  fegyver van, és használni is fogja, ha kell. Közölte fiammal, ha bármit  tesz, segítséget hív, vagy ellenkezik, akkor kinyírják, mert a másik  kocsiban is vannak még biztosítani.

Fiam, aki jelenleg a rendőrségen van feljelentést  tenni (nagyon reménykedem benne, nem tartóztatják le), elmondta, az egész  olyan fenyegető és vészesen komoly volt, inkább a pénzt adta oda, mintsem  az életét! (jól tette)

Fiam, aki normális ruhában volt (tehát látszott  rajta, van munkája, és valószínűleg munkával keresett jövedelme), így  áldozattá vált egy olyan ország fővárosában, ahol pedig rendnek és  törvénynek kéne lenni. Ő a hülye többség, akin élősködnek ezek e tetű  népek is!

Ma nem szabad azt mondani  cigány , mert az  jogsértő!

Ma védeni kell őket, mert  kissebség!

Köszönhető ez az olyan politikusoknak, akik  pillanatnyi érdekeik miatt nem engedik a törvényeket betartani, és az  olyan szemét mocskos cigányokat védik, akik rabolnak, fosztogatnak,  rettegésben tartják a környezetüket, és a végén még akad magyar fehér  szemét, aki védelmükre kel politikai vagy anyagi érdekei  miatt.

Nem azokkal a cigányokkal   romákkal van a bajom,  akik dolgoznak, alkotnak művészként, hanem ezzel a SÖPREDÉK BŰNŐZŐ MOCSOK  BANDÁVAL, amely a cigányság jelentős részét képezi, mert soha nem volt  hajlandó tanulni, képezni magát (a bűnözésen kívül), és most állítólag  munka nélkül van, meg leszázalékoltatja magát. 

MINKET KI VÉD MEG?

Van még országunk, vagy már a  cigányoké?

Börtönben ül az a szerencsétlen nyugdíjas, akit  több mint 10 évig nem tudott vagy nem akart megvédeni a mocskos cigány  csűrhétől a magyar állam, a magyar rendőrség!

Meghurcolnak embereket, mert erre a szemét bűnöző  népségre valaki azt meri mondani: MOCSKOS SZEMÉT  CIGÁNY!!!!!

Kérdezzék meg végre a rend őreit politikusaink -  jogvédőink, és kérjenek őszinte választ! Kiderül, hazudjuk csak, hogy  nincs cigány bűnözés!

Jóemberek! Menjenek már végre az emberek közé,  városokba, falvakba, és megtapasztalhatják a szomorú  valóságot!

VAN CIGÁNYBŰNÖZÉS!

Az átlag magyar ember, és a dolgozó tisztességes  cigányság naponta érzi   látja   tapasztalja a bűnözést.

Lopásokba, betörésekben, gépkocsik feltörésében,  bolti lopásokban, rendelőintézetek folyosóin a hangos hőbörgést üvöltözést!

Menjenek el innen!

Hová?

Egyetlen európai országnak nem kellenek!

Nem kellenek az USA-nak!

Nem kellenek Kanadának!

A  nyugat papol az emberi jogokról, ám a mindennapok jogtalanságait azért  csak viseljük mi csendben, és tűrjük, hogy egy létszámában MÉG viszonylag szűk söpredék kisebbség terrorizáljon.

Ne tegyünk semmit, mert a jog!

Kinek a joga?

Ha egy alma férges lesz, várjuk meg, amíg az  egészet tönkreteszi, vagy kivágjuk azonnal a rothadt részt, és  megsemmisítjük azért, hogy a többi élvezhető legyen?

Kinek a joga fontosabb? A magyar lakosság  (mindenki, aki becsülettel éli életét, és nem tekinthető bűnözőnek,  fajtól, nemtől, származástól függetlenül) döntő többségének, vagy pár  tízezer MOCSKOS BŰNÖZŐ CIGÁNYNAK?

Van, aki most felháborodott, miként is írhat  valaki ilyen dühödt írást?

Gondolkodj el te szerencsétlen (mert nem érdemled  meg a magázódást), ha a TE gyerekedet,  feleségedet férjedet, szüleidet ölnék meg, terrorizálnák, erőszakolnák  meg, tennék tönkre anyagilag   lelkileg, AKKOR mit gondolnál? Akkor is lenne  álszent nyugalmad, és védeni a bűnöst?

Szégyellenem kellene magam, hogy vallásos létemre  tudok gyűlölni!

Igen, tudok!

Mert szeretem a családom, feleségem, gyerekeim, és  ölni tudnék értük! 

El tudják el tudjátok képzelni, mit érzek most,  hogy a fiam veszélyben volt, és EGY MOCSKOS SZEMÉT ALJAS SÖPREDÉK CIGÁNY  akár meg is ölhette volna fényes nappal?

Talán kapott volna 6 hónapot felfüggesztve, mert  akadt volna aljadék ügyvéd, aki bebizonyította volna, a fiam szánt  szándékkel kierőszakolta a bűncselekményt! 

ÖSZINTÉN  GONDOLKODJON EL MINDENKI, MIT TENNE, HA VELE CSALÁDJÁVAL TÖRTÉNNE  BŰNCSELEKMÉNY?

Tudna nyugodt  maradni?

Hagyná, a  tehetetlen magyar állam vesse koncul a bűnözőknek?

Ha az állam, a magyar rendőrség nem véd meg  minket, akkor ki fog?

MI MAGUNK!!!!!!!

És abban nem lesz sem köszönet, sem  irgalom!!!

KÉPVISELŐINK, POLITIKUSAINK NE MAGUKKAL LEGYENEK  ELFOGLALVA, HANEM VÉDJENEK MEG MINKET, AKIK ELTARTJUK  ŐKET!!!!

Lehet, ezután a levél után meghurcolnak,  feljelentenek, kitesznek az állásomból!

Nem érdekel!

Tegyünk valamit saját védelmünkben, mert a  szerencsétlen megfélemlített magyar rendőrségnek a kezéből minden eszközt  kivettek, hogy ők megvédjék a becsületes állampolgárt!

Emlékezzetek: megtámadtak rendőröket tüntetők, cigányok, és mi lett a vége?

Megbüntették a rendőröket, aki védték magukat, a  közrendet!

Ha azt hiszik a képviselő urak, hangzatos  szónoklatokkal megvédenek minket, tévednek!

Vigyázzanak a döntéshozó urak, nehogy a végén igen hatékonyan megvédjük magunkat! (ezt én sem szeretném, mert MÉG  törvénytisztelő állampolgár vagyok sokadmagammal)

Nem vagyok hajlandó félni a saját  országomban!

Féljen az, akinek bűnözői  mivolta miatt félnie kellene (de MÉG nem fél)!

Ne akarjanak rákényszeríteni, hogy MINDENÁRON ÉS  VÉGÉRVÉNYESEN MEGVÉDJEM CSALÁDOMAT!

Kérek mindenkit, aki úgy érzi elege volt a cigány és más bűnözésből, továbbítsa ezt a levelet.

Ha nem teszi, és előbb vagy utóbb őt éri támadás,  vajon elgondolkodik, miért nem tette MOST?

Ezt a levelet írta:  Kovács Tamás

Miskolci eset:

"Tegnap, 20-án este jöttem haza a barátnőmtől, ugyanis a kisfia 5.születésnapját ünnepeltük, és vacsorára voltam hívatalos. Este fél 10-kor történt az eset, amikor leszálltam a 32-es buszról Miskolcon. (Azért írok konkrét adatokat, támpontot, mert tudom, sok miskolci tag van a fórumon.) A Tapolcai elágazásnál, a Mc Donalds előtt, forgalmas, kivilágított területen szálltam le, nem messze lakok onnan, a Szilágyi Dezsőn, de az a pár méter is világos, forgalmas út mindig.

Egyszer egy erős rántásra lettem figyelmes, valaki megrántotta a táskámat, amit én nem akartam oda adni, ezért megragadtam a szíját, és erősen szorítottam. Dulakodás közben ellöktek, és hanyat estem a földön. Majd a földön feküdve, elkezdtek több méteren keresztül húzni, a betonjárdán, mivel a táska náluk volt, a szíja pedig a kezemben. A vonszolás közben rendesen megsérültem, mivel csúsztam a betonjárdán hanyatt, legalább 2 métert.

Végül a táska füle leszakadt, így a szíja nálam maradt, a táskával pedig elrohantak.

Egy motorost állítottam le, miután feltápászkodtam, Ő hívta a rendőrséget. A rendőrök először az ügyeletre vittek, hogy az orvos felvegye  a látleletet, és ellásson.

Ezután rendőrök őrizték a lakásomat, mivel a táskában benne volt a kulcs, és a személyimben a címem is, nem akartauk, hogy bejöjjönek kirabolni. A lakást bérelem, a tulaj Miskolctól 50 km-re lakik. Egy barátom ment el a pótkulcsért, mert a rendőrök nem tudták betörni az ajtót.

Kihallgatás.. Hajnal 3-ra értem haza.

Ezen az estén nagyon sok embert raboltak ki,legtöbbjüket brutálisan még bántalmazták is. Egy nőt majdnem félholtra vertek. A Búza téren szintén bántottak több fiatalt, de egy öreg nénit is kiraboltak.

Isteni szerencsém, hogy elszakadt a táskám füle, mivel ha nem adom át, engem is helyben hagytak volna.

A kár mininum 80 ezer ft, 2 vadiúj Nokia telefon, készpénz, minden írtatom, személyim, kártyáim, bakkártya, bőr pénztárca, kombinált bérlet, 2 kulccsomó újragyártása, meg a zárak kicserélése. Talán keveset is mondtam 80 ezerrel...

 Teljesen elszabadult a pokol Miskolon , megölik ezt a várost, ezt az országot. És most tényleg nam akarom hosszú lére ereszteni a mondanivalómat, de a lényeg a következő: Eddig is gondolkodtam rajta, de ma reggel végleg elhatároztam a következőt:

1. Önvédelmi sportot fogok tanulni, és beszerzek egy sokkolót, amivel járni fogok. Gázspray-m eddig is volt...

2. Támogatom Vona Gábort, és a Jobbik mozgalmat. Küzdeni fogok étre, hogy bekerüljenek a parlamentbe. Amíg Vona nem lesz bent, itt rend nem lesz.

Az elhatározásom végleges, egyetértek a Jobbik párttal, és a Gárdistákkal, teljes mértékben, nagyon jól látják a dolgokat.

Nem akartam indulatokat gerjeszteni, csak a fájdalmamat írtam le.

Ja, barátnőm öccsét pár hete kapták el , és félholtra verték, szintén Miskolcon. És még a rendőrök mondják neki, hogy vonja vissza a vallomását, és mondja azt, hogy a magyar barátja, kollégája verte el. No comment rendőrség...

Na, kimérgelődtem magamat, csak ennyit akartam elmondani.

És ha törlik is a modik, azt se bánom, amíg él, addig olvassa el mindenki, és fontolja meg, kit támogat majd a szavazatával.

Veszélyben vagyunk mindannyian, a gyerekeink, az idős hozzátartozóink, mi magunk is, megölnek minket, elárasztanak...

 

Cseppek a tengerben. Nem tudom mi lesz itt,ha még további jogokat kedvezméyneket fognak kapni. Mert akkor már semmitől nem fognak visszariadni. Nem mintha eddig tették volna.

13 komment · 1 trackback


A bejegyzés trackback címe:

https://hilts.blog.hu/api/trackback/id/tr84679918

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Propeller 2008.09.24. 20:04:54

Miért?Miért vannak tüntetések,szélsőjobbos megmozdulások? Miért van Magyar Gárda? Ezek miatt!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Xinaf · http://publikal.blog.hu/ 2008.09.24. 20:53:31

Azt te se gondoltad komolyan, hogy ezért vannak "szélsőjobbos megmozdulások..." a cigányok elleni tiltakozás miatt lett szétverve az Andrássy-út összes tűzcsapja? Ezért volt a tv székház elleni ostrom? Ezért gyújtottak fel rendőrautót?
Tudom, mi miért történt, nem komolyan kérdezem. A Magyar Gárda tényleg ezért alakult, de a tüntetések nem ezért vannak. Szerintem.

Tokolodo 2008.09.25. 10:08:42

Xinaf becsülöm a higgadtságod. És azoknak a károknak a helyreállítását miből fogják finanszírozni? Gondolom az New York - Tel Aviv tengely által befizetett alapból ugye? Sok marha! Azok a tönkretett dolgok ugyanúgy a miénk is, hiszen a mi adónkból vették és a mi adónkból üzemeletik, és most a mi adónkból fogják kijavítani, helyreállítani amit a nagyon magyarok tönkrevágtak.

A hozzáférhető videókon is jól látható, amit a cigánybűnöző szemetessel leszámol az igaz magyar hazafi, egy másik jelenetben pedig megtudhatjuk mi jár annak a cionista BKV busznak amin egyetlen igaz magyar sem utazik.

Hilts te egy akkora elvakult pénisz vagy. Te nem a szálkától nem látsz.
Beleállt a saját resszizmusra merevedő pélód a fejedbe.

Hilts 2008.09.25. 11:29:52

Torquemada,hiába ez a sok névválogatás...,,értékes" hozzászólásaid csak rólad állítanak ki szegénységi bizonyítványt.

Nem vagy te egyéb,mint egy anonimitás mögé bújó kis senki,aki valószínűleg nulla tudásra osztja az észt. Persze te rögtön fel fogod hozni a hibámat ellenpéldaként,de ez már elég lerágott csont,ismerd el. Ráadásul-amint arra te is rávilágítotál-én az iwiw-en mind is lekereshető voltam azok számára,akik nagyon meg akartak találni,míg te arra nem vagy hajlandó válaszolni,hogy honnan a toszból ismersz engem.

Ajánlanám neked a Netfasiszták,ill. a Partizáninfó c.oldalakat. Ott hasonló véleményeket olvashatsz mint a tiéd:)

Torquemada 2008.09.26. 16:47:45

Gondoltam felszálló ágba teszem a blogodat, plusz egy név, de te azért lásd, hogy nem szaporodik az olvasóid száma.
Most komolyan! Ha véletlenül nem olvasom azt a gázos bejegyzésed és az arra írt válaszokat akkor ma kevesebb olvasód lenne. Az mennyi? Kettő? Ehhe.

Te hős! Azért voltál lekerseshető, mert olyan ember olvasta el a szánalmas bejegyzésedet amiről egyből belőhető voltál neki. Te ettől nem vagy őszinte.

A fenti hozzászólásról. Kérlek tényekkel cáfold meg. Én ott tényeket írtam, míg te csak kijelentőmódban írsz, vitatkozni nem vagy hajlandó. Egyoldalú. Többször kérdeztem tőled de választ nem kaptam.

Persze most jöhetsz azzal, hogy "anonimitás mögé bújó kis senki"-kel nem tárgyalsz, csak azt felejted el, hogy pár embert leszámítva te is egy anonimítás mögé bújó kis senki vagy.

Tények, tények. A saját állításaidat nem vagy hajlandó megvédeni? Bár szerinted azokat nem is kell, hiszen azokat te írtad, így nem is csak puszta sorok inkább kinyilatkoztatások nem?

Lap és oldalszám még ma sincsen te siker ember?

Hilts · http://www.hilts.blog.hu 2008.09.26. 19:38:15

Torque,lásd kivel van dolgod:játszunk!
Válaszolsz a kérdéseimre,és én is a tieidre,ha tudok?
Ok?

Démon 2008.09.27. 22:42:23

Halál a cigányokra!!!!

Hilts · http://www.hilts.blog.hu 2008.09.29. 23:48:59

Torque!
Nagyon csendes vagy!
Gondolkodsz a nekem szánt kérdéseken, vagy ez enyémeken töprengsz, és azokra gyártasz válaszokat?:)
Tök unalmas így az élet, hogy nem jönnek a megszokott elmés kommentjeid:)

Judy Epokit 2008.10.01. 12:00:31

Bocs Hilts az elmúlt pár napban nem volt időm pöcsökkel foglalkozni, mert gyúrok a Pulitzerre. De látod ha időm engedi foglalkozom veled is.

Egyelőre te lógsz egy halom válasszal. De jó lenne olyan ami mentén beszélgetni is lehetne, és nem a szokásos zsigeri indittatású.

Az viszont kétségtelen, hogy volt pár jó téma amit felvetettél csak ész nélkül irod meg. Az a baj.

Hilts 2008.10.01. 14:44:50

Nocsak,a végén kiderül hogy lány vagy? Bár ha a sok névváltoztatást nézem,inkább skizofrén. Ez sok mindent megmagyarázna:)
És mégis milyen válaszokkal lógok én neked? Tedd fel kérdésidet, és készséggel válaszolok rájuk, persze csak az értelmesekre.

Torquemada 2008.10.04. 16:20:06

Ezért inkább a kolleganőmtől kell elnézést kérjek.

Csak egy kicsit ültem a helyeden.


A kérdésekről: Ott vannak azok a posztjaid alatt. Van köztük olyan amit már többször átmásoltam a kedvedért más bejegyzésed alól, Leszel szíves...

Hilts · http://www.hilts.blog.hu 2008.10.04. 17:42:13

Továbbra is várom a kérdéseket.

Torquemada 2008.10.10. 18:35:13

Hmmm elfogyott a cérna. Már Írtam őket ott vannak az eddigi kommentekben. Hadd ne írjam linkeljem többször őket. Leszel szíves...

Hilts · http://www.hilts.blog.hu 2008.10.10. 19:48:20

Elfogyott a cérna? Hogy sajnálom...:)
Ha annyira fontosak a válaszaim számodra, akkor leírod őket mégegyszer.
Na légyszi...:)
süti beállítások módosítása